Nejste přihlášen/a.
Kdysi se hanika ptala na hnědého jorkiho. Teď jsem našla barevného, o kterém jsem psala. Znáte ho? chovatelka.cz/...
paráda, že? To člověk zatouží mít ho doma.
Je to nádherný pejsáček, jednoho jorkšírka mám doma a když manželka chtěla ještě tohoto biewera, tak jsme se ptali veterinářky na názor. Její odpověď nás docela překvapila. Biewři vznikli a vlastně ještě vznikají víceméně nekontrolovaně křížením jorků s maltézáčky a podobnými psíky. Problém je, že žádný chovatel nepřipustí svého čistokrevného pejska k takovým experimentům. A proto se kříží pejskové nepapíroví a nikdo neví, co se z toho za čas vyvine. Mohou se zkombinovat genetické předpoklady k některým nemocem a je průšvih.Podotýkám, že naše veterinářka není ani zapšklá nebo konzervativní. Škoda těch pejsků .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.