Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je normální, že se mi tak nechce do práce?

Od: pmaja odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, strašně se mi nechce do práce. Měli jsme celozávodní dovolenou a v práci jsem byla naposledy v pátek 21.12. Strašně jsem se na dovolenou těšila a moc si ji s rodinou užila. Popadala mě ale depka jen při pomyšlení, jak dovolená utíká a teď už je to tady - zítra musím do práce. Jsem nervózní, jako kdybych tam šla prvně a strašně, ale strašně se mi tam nechce.

Pracuji jako účetní 10 let v jedné firmě. S kolegy problém nemám žádný - jsme skvělý kolektiv, ale to vedení... Dříve byli ve vedení takoví "normální" lidé - většinou místní lidé nebo z blízkého okolí (měli k podřízeným a k firmě nějaký vztah), ale teď je to tam samý mladý manažér odpryč se vzletnými řečmi - přijdou - všechno zkritizujou, změněj, rozďoubou to, co fungovalo, nic nerozhodnou a za půl roku odejdou. Bohužel je téměř vždy nahradí ještě horší exemplář.

Chjo, mně se tak nechce.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

@jentak - Tyhle mladý kádry, to je dílo.

Můj oblíbený ;)

Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání. Mladý - kupa prezentací, notebook, dva mobily, iPod, tři čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd. Starý - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem... Mladý říká s obdivem: "No, po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že?”
"Ne, pane kolego, u pr*ele.”

jentak*
hodnocení

2x

Tyhle mladý kádry, to je dílo. Mají titul MBA. Víte co to znamená? Mladý Blbý Asertivní. Ti jsou všude. Najděte si na Dfensovi povídání které se jmenuje "Zmrdi a vohnouti". To jsou přesně oni a jejich postupy.

hodnocení

0x

Je to víc, než normální. :-D

hodnocení

0x
Je to úplně normální, já si dovoluju už od 17.12, do práce jdu naštěstí až v pondělí, ale táák se mi nechce *smich*
pmaja
hodnocení

V podstatě jsme teda všichni normální! *smich*

hodnocení

0x

No to není teda normální ! Účetní dnes vyvažují zlatem - proč tedy děláte v takovým blbákově? Ve vlastním zájmu byste si měla najít práci, kde Vás to bude bavit.

Já se do práce docela i těším - je ale pravda, že ač mám maturu z ekonomiky, z hrabání v lejstrech mám osypky. Prostě dělám práci někde na pomezí koníčku / zaměstnání a našel jsem si zaměstnavatele, který mi za to slušně platí.

pmaja
hodnocení

Já vím. Jsem prostě takovej konzervativní člověk, bydlím a pracuju v malým městečku a nemám ráda změny no. Mám strach, aby to jinde nebylo horší.

jjirka

Je potřeba takové pitomečky, kteří si nevidí na špičku nosu, kteří si myslí, že když předevčírem vylezli za školních lavic a dnes vědí vše a na všechno mají recept přečkat s flegmatickým stoicismem, nechat je vycukat.Kdysi jsem měl také takovou zkušenost, přečkal jsem a bylo to pro mě poučení, dnes je ten voleček v pr.eli, rozhodl se podnikat-přece on to zná nejlépe-a dopadl jako jelito.Takže vzhůru do prac.procesu se zvědavostí, co zase vymysleli.

jani*
hodnocení

0x

Tak to nejste sama, komu se nechce do práce. Mám ty samé pocity. Jak to tak čtu, tak mě napadlo, jestli nejsme kolegyně ze stejného podniku, co se týká vedení.Ale říkávám si, můžu být ráda, že mám práci, peníze, ale pak zase stejně přijdou ty pocity, jak se mi tam nechce.

amfr
hodnocení

0x

Normální by skoro nebylo, kdyby se vám chtělo do práce. Stresující šéf - blb. Mlaďoši, veledůležití pitomečci, to všecno znám. Žádné školy, léta praxe, před nimi neochrání. Rozklepaná rána, že "tam zase musím".*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]