Zdravím,prosím Vás co dělat když moje partnerka je zvyklá na velký penisy,a ten můj měří pouhých 15cm,a ona je zvyklá na 20cm+ jak postupovat,hlavní problém je že nemám žádnou výdrž..jak postupovat děkuji
Co můžeš dělat-vůbec nic. Holt si bude muset partnerka zvyknout na 15 cm. A když ne, ať si najde jiného. Ty si najdeš také jinou partnerku, které bude 15 cm vyhovovat a ty budeš konečně v klidu.
Bud si zvykne na vašich 15 čísel a vaší výdrž budete spolu trénovat nebo si každý pújdete svou cestou a najdete si partnery se kterými si budete rozumět a vzájemě si vyhovovat Asi bys potřeboval víc seběvědomí co skusit najít zpúsob který by ti v posteli těch chybějících 5cm vynahradil?
Zajdi do sexshopu, kup pořádnou bagetu a zacpi ji tu nevymáchanou díru. A řekl bych jí, že je mi volná. Asi už lecos zažila... No má určitě víc něž jeden otvor, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.