Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mikiny?

Od: nuor odpovědí: 12 změna:

Já nechápu, co je to teď za divnou módu, že všichni nosí mikiny i vevnitř. Neříkám kdyby se rozbilo topení a vevnitř se netopilo, ale když se normálně topí, je tak akorát normální teplota a všichni nosí vevnitř mikiny. Zkusil jsem to taky, ale nevidim na to furt nic skvěýho, přijde mi to nepohodlný a je v tom vedro. Doufal jsem, že je to nějaká rychlá móda a že se to zas přežene, ale v poslední době mám pocit, že to u spolužáků, v televizi atd. vidím čím dál častěji. Přijdeme to jako debilita, ktetou zas vymyslel nějaký chytrák bez mozku. Může mi prosím někdo normálně vysvětlit, co na to je tak úžasnýho?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

@nuor - Přijdeme to jako debilita, ktetou zas vymyslel nějaký chytrák bez mozku.
Chlapče, podobných "debilit" ještě v životě potkáte - a když se jimi budete zabývat, bude vám chybět čas na zajímavější záležitosti ;)

hmm
hodnocení

2x

Ony jsou mikiny z ruzných materiálu a hlavne s kapucí - ta je ten hlavni modni prvek, muze být tenká v lete a v zime i na doma, nebo teplejši do chladu. Já je taky nosím, jsou často universálni a pohodlné, na zip unisex :)

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. "... Zkusil jsem to taky, ale...přijde mi to nepohodlný a je v tom vedro. ...Přijdeme to jako debilita, ktetou zas vymyslel nějaký chytrák bez mozku." Ten chytrák bez mozku si první oblékl mikinu i do interiéru, a třeba ani nechtěl, aby se po něm všichni ti další, ti chytří s mozkem opičili. Není spíš debilita nosit něco, co mi nevyhovuje jen proto, abych měl stejnou "uniformu" jako ostatní? Ida

hodnocení

1x
Úžasnýho na tom není nic. Takže klidně si oblékni to, v čem se cítíš pohodlně.
Ale ať si každej nosí co chce.

iz*
hodnocení

1x

Teď? Já jsem to viděla už před ± 15 lety. A popravdě řečeno mne vůbec nezajímá, proč někdo nosí mikiny tam či onde. Je každého věc, jak se kam obléká.

(Asi by se mi nelíbily jako oblečení do divadla, ale ani to bych neměla potřebu "někde řešit".)

liska5
hodnocení

0x

Asi zase nový trend. A stejně nepraktický, jako zkrácené halenky, kde táhlo na cemr. Ať si to užije každý, kdo si narve teplý svetr do letní sukně. Já to nebudu, já bych se cítila, jako špekáček převázaný tím provázkem.

hodnocení

0x

Nejenom uvnitř. V létě potkávám postavy ve 30 stupních vedra v mikině s kapucí narvanou na hlavě. Když jsem jich potkala několik, usoudila jsem, že jistota je jistota, nyní je počasí nevyzpytatelné, což kdyby se prudce ochladilo.:-D

arteon

Cožpak to ale některé slečny nosí silonky i ve 28°C. Jestli se málo opalují nebo jen chtějí, či je v tom něco jiného :)

liska5

Některé musí. Třeba servírky ve vícehvězdičkovém hotelu. Nebo k uniformám.

arteon

liska5 to ano, s tím souhlasím. Předloni v létě jsem ale viděl jednu moc hezkou slečnu v letních šatech a černých silonkách, když bylo venku cca 30°C.

hodnocení

0x

No dobře - tak jsou tací, co nosí mikiny i tehdy, kdy je mít nemusí. A kde vidíte problém? Vadí Vám tito lidé, obtěžují Vás? Nebo Vás snad někdo nutí byt navlečený v mikině, když je Vám horkp?

Spíš si myslím, že na jednu stranu máte plnou hubu demokracie, svých práv a podobně - ale na druhou stranu se nedokážete ani sám rozhodnout, jestli si obléci mikinu, nebo ne. Jak typické...

lucie*
hodnocení

0x

*alene*a co máme nosit,když na tričko je v místnosti chladno a na mikinu s trikem zase teplo? dětem dávám do školky leginy a mikynu(bez tílka,bez trika) protože ve třídě je tepleji,ale v jídelně chladno,celý den přechází tam a zpět...mikina je ideální kompromis*nevi*

Nevidím v tom debilitu ani modu.Mě zas přijde podivné,nošení šál,šátků apod.snad všechny úřednice (i chlapi) nosí šátky:-Dberu šátek když potřebuju udržet krk v teple,ale v kanclech adpod.to taky nechápu,ale neřeším to,asi je jim zima;)a hlavně že to sedí jim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]