Nejste přihlášen/a.
Já nechápu, co je to teď za divnou módu, že všichni nosí mikiny i vevnitř. Neříkám kdyby se rozbilo topení a vevnitř se netopilo, ale když se normálně topí, je tak akorát normální teplota a všichni nosí vevnitř mikiny. Zkusil jsem to taky, ale nevidim na to furt nic skvěýho, přijde mi to nepohodlný a je v tom vedro. Doufal jsem, že je to nějaká rychlá móda a že se to zas přežene, ale v poslední době mám pocit, že to u spolužáků, v televizi atd. vidím čím dál častěji. Přijdeme to jako debilita, ktetou zas vymyslel nějaký chytrák bez mozku. Může mi prosím někdo normálně vysvětlit, co na to je tak úžasnýho?
3x
@nuor - Přijdeme to jako debilita, ktetou zas vymyslel nějaký chytrák bez mozku.
Chlapče, podobných "debilit" ještě v životě potkáte - a když se jimi budete zabývat, bude vám chybět čas na zajímavější záležitosti ![]()
2x
Zdravím. "... Zkusil jsem to taky, ale...přijde mi to nepohodlný a je v tom vedro. ...Přijdeme to jako debilita, ktetou zas vymyslel nějaký chytrák bez mozku." Ten chytrák bez mozku si první oblékl mikinu i do interiéru, a třeba ani nechtěl, aby se po něm všichni ti další, ti chytří s mozkem opičili. Není spíš debilita nosit něco, co mi nevyhovuje jen proto, abych měl stejnou "uniformu" jako ostatní? Ida
0x
Nejenom uvnitř. V létě potkávám postavy ve 30 stupních vedra v mikině s kapucí narvanou na hlavě. Když jsem jich potkala několik, usoudila jsem, že jistota je jistota, nyní je počasí nevyzpytatelné, což kdyby se prudce ochladilo.![]()
Cožpak to ale některé slečny nosí silonky i ve 28°C. Jestli se málo opalují nebo jen chtějí, či je v tom něco jiného ![]()
0x
No dobře - tak jsou tací, co nosí mikiny i tehdy, kdy je mít nemusí. A kde vidíte problém? Vadí Vám tito lidé, obtěžují Vás? Nebo Vás snad někdo nutí byt navlečený v mikině, když je Vám horkp?
Spíš si myslím, že na jednu stranu máte plnou hubu demokracie, svých práv a podobně - ale na druhou stranu se nedokážete ani sám rozhodnout, jestli si obléci mikinu, nebo ne. Jak typické...
0x
a co máme nosit,když na tričko je v místnosti chladno a na mikinu s trikem zase teplo? dětem dávám do školky leginy a mikynu(bez tílka,bez trika) protože ve třídě je tepleji,ale v jídelně chladno,celý den přechází tam a zpět...mikina je ideální kompromis![]()
Nevidím v tom debilitu ani modu.Mě zas přijde podivné,nošení šál,šátků apod.snad všechny úřednice (i chlapi) nosí šátky
beru šátek když potřebuju udržet krk v teple,ale v kanclech adpod.to taky nechápu,ale neřeším to,asi je jim zima
a hlavně že to sedí jim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.