Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigada

Od: dominikkovac odpovědí: 4 změna:
Dobrý dnen od 15 do 18 jsem dělal v kamenictbi? A poté jsem zjistil žemě zaměstanavatel okradl o 120 000 jemi 19 , byla to brigada, ale bojužel nebyla ani smlouva dalo by se stim něco dělat? Jelikož smlouvu on sam spalil , jaji zapoměl v jeho dilněnevím co dělat, dřel sem u něj 3 roky a on memu strejdovi řekl, žedělam jednou za 40 , po 2 za (0 na hodinu což nni ani minimalni mďzda? A ja sam bych mu řekl že zatohle dělat nebudu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě tohle vážně nemyslíte. Silvestr je až zítra, tak s tím pitím počkejte. :-D

hodnocení

0x

abys stim moh něco dělat potřebuješ důkazy

pokud je nemáš si prd..i

hodnocení

0x
Je mi divné chtít výplatu po 3 letech, ale ber to jako životní zkušenost. Mám podobnou, už je to dost let, šlo o jedny prázdniny a cca 60tis.

iz*
hodnocení

0x

Dominiku, vidíte, že nikdy pro nikoho nemáte pracovat bez smlouvy.

Vznik pracovně právního vztahu lze dokázat i svědectvím kolegů apod., ovšem je otázka, jestli někdo z nich bude chtít jít proti zaměstnavateli.

Mzdové nároky se promlčují až po třech letech, takže šanci získat alespoň část toho, co Vám zaměstnavatel dluží, podle mne ještě máte. Záleží na tom, jestli budete schopen dokázat pracovně-právní vztah (DPP/DPČ) a na tom, jestli najdete šikovného advokáta (náklady by v případě úspěchu hradil zaměstnavatel > musel byste jej žalovat i o ně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]