Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nemyslím jaký dárek koupit,synovi bude v lednu 50,jsme hoooodně velká rodina,takže jsme domluvení co mu dát.Ale já bych mu ještě ráda něco dala,spíš udělala navíc,myslím něco vyrobit,jen tak nebo na památku.Chtěla jsem mu udělat z jeho fotek od narození album,ale nejde to,fotky jsem většinu dětem už dala,takže jich mám málo,spíš něco vtipného atd.,třeba někdo máte něco ofocené,co jste dostali,nemusí k 50,ale třeba máte k jinému výročí.Mám na to něco vymyslet či udělat 3 týdny.
Nechte mu udělat kalendář s jeho, nebo společnými fotkami i z dětství, jak šel čas.
My takové dostáváme pravidelně od mladých vždycky z fotek, které nafotili po celý rok.
Nevím systém, ale pokud byste s vhodnými fotkami přišla do nějakého repro studia, malé tiskárny, tak by Vám je ofotografovali a vložili do kalendáře, zkuste něco ve svém okolí a dojít se, nebo domluvit. A nejdou někde fotky oskenovat? Vždyť neusíte používat originály..
Pokud máte fotky v telefonu, nebo v PC. tak stačí poslat. lze udělat nástěnný i stojací. search.seznam.cz/...
Ke každé fotce můžete přidat něco vtipného, nějakou průpovídku, co se tenkrát stalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.