Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,nejedná se mi o statice obrazu a jiné,,ale jen jsem chtěla něco vědět,ale nehodí se tady ,,,spíše pro PC,,nevěděla a nevím-jak jsem to měla vymazat.je to tedy tady omylem omlouvám se díky
Dobrý den, obávám se, že pokud nepřipojíte ještě někoik dalších slov zakončených otazníkem, tak to nebude vědět nikdo. Zdravím!
Zavinác, a na co jsi se chtěla zeptat? Na mně teda depresivně nepůsobí, vždyť jsou to převážně bílé květy. Zvětšila jsem si ho a líbí se mi. Ten jeden žlutý květ a nahoře ty zelené větvičky s růžovými kvítky, krásně oživují celou kytici. Podle mne je to moc hezký obrázek a klidně bych si ho doma někam pověsila. Jestli jsi ho malovala Ty, tak
Tak vidíš, jaký máš talent. I ten druhý je moc krásný, ty sedmikrásky. Úplně jsi ve mně probudila chuť vytáhnout barvy a štětce. A jestli se smím zeptat, tak na co maluješ? Kupuješ si hotová plátna? A čím maluješ, olejem, nebo Akrylem? Fakt se mi to moc líbí. Bravo!
suzymon...maluji na zakoupené plátno z Lídlu jak dostanou,,,ale také jsem malovala na sololit,ale tam zase musíš mít rám.A ty jsou drahé.Barby-olejové si kupuji u Chagalla.
Jen do toho jdi..uklidňuje to .Můj syn má jen samé obrazy ode mne.Baví mne to.
Kytice je smutná. No budiž, třeba má ladit s interierem. Spíš mi vadí, že je usazená, resp. namalovaná moc k hornímu okraji. Možná by se dalo zkrácením rámu obraz upravit. Není ani vidět spodek rámu. Nebo kujónsky domalovat něco miskoidního dopředu dolů, jako před vázu. Jestli to je Váš výtvor, tak styl trefíte.
Pak mi v obraze něco nehraje. Ten naznačený kout pod vázou vpravo je moc světlý. Kouty bývaj tmavé a tam by se to hodilo. Určitě v té spodní partii od té vymazané horizont. linky vzhůru.
Je to tak, je smutná, protože je strašně pravidelná a to je důvod, proč působí studeně. Tak pravidelná kytice působí mrtvě a studeně.
Ve vašem případě bych se bála průvanu, ta váza má hrozně malou základu, bude stačit malý vánek váza se převáží a roztříská.
U každé kresby či malby je nutné dodržovat určité zásady, nejde o to zachytit na co se díváme přesně podle skutečnosti, ale je potřeba, aby obraz měl nějakou atmosféru. Jedna ze zásad je třeba nepoužívat ty nejtmavší odstíny někde uprostřed. Tím se vám celá kompozice jakoby rozpadne.
Tak jestli je zde ten obrázek omylem, jak nahoře píšete, tak je to dobré. Omylem se sem mohlo dostat i něco mnohem horšího, než je tento obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.