Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhružky smrtí

Od: pretl odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, nevím na koho se obrátit. Lidé mi vyhrožují smrtí. Vlastní otec, matka, otcova přítelkyně, celá jejich rodina. Lidé z mého rodného města. Každý z nich mi vyhrožuje stejně a to proříznutím mého levého zápěstí. Jsem fyzicky, materiálně omezen rodinou. Pod záminkou mé ochrany mne drží v otcovo přitelkyni a její rodiny domě. Když zkusím utéct tak po mně vyhlásí pátrání. Můj příjem sociální podpory mi berou pod záminkou nájemného ale když řeknu že se chci odstěhovat tak mi řeknou že mně nikam nepustí.
Připravují pro mne místnost a celá rodina včetně dětí dělají sugesce že mi v té místnosti podříznou zápěstí a udělají z mé smrti sebevraždu.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

5x

Hlavně, že vás pustí na internet. Berete soc. podporu to jste asi plnoletý. PČR jistě zrovna nemá co dělat a tak pátrá po vás, že? Víte, že se na ni můžete obrátit a své příbuzenstvo udat. Nicméně já bych si přestala vymýšlet bláboly a když se mi doma nelíbí, tak se odstěhuju.Jo a pokud vás zadržují, tak to té PČR oznamte přes internet nebo telefon.

72mona3*
hodnocení

4x

tentato
hodnocení

4x

Na to, že jsi zhulený, píšeš docela dobře, kromě interpunkce v druhé půlce příspěvku.

Pokud žijí z Vašich peněz, tak si vás budou hýčkat, abyste dlouho vydržel.

Taky to tak vidím, psychóza po hulení jak vyšitá. To tady můžeme psát co chceme, ale dotyčný to stejně nepobere.

rv*
hodnocení

2x

Nejlepší je návštěva lékaře, aby zhodnotil psychický stav a popřípadě doporučil léčbu.

hodnocení

2x

Pokud to není vtip,tak to vidím na Schizofrenii jako vyšitou ;)

iz*

@Wamp, Vy jste psychiatr? A umíte diagnostikovat přes internet? To je na "nobelovku"!

Iz,v podstatě jsem.Krásný Nový rok a hodně zdravíčka ;)

U někoho se pozná duševní porucha i přes internet.

loool
hodnocení

0x
Přístup k internetu máš, Policii evidentně znáš. A kdyby toto byla realita, normální člověk má šestý smysl „přežít“, takže si poradíš.
doplněno 28.12.18 19:35: Teda pokud jsi v nebo jsi po pubertě, mladší děti mají smysl pouze brečet, ale to si nemyslím tvůj dotaz je dost promyšlený.
elane

loool: Nějak nechápu, co je to za odpověď? "Teda pokud jsi v nebo jsi po pubertě, mladší děti mají smysl pouze brečet, ale to si nemyslím tvůj dotaz je dost promyšlený."
Ať už je ten člověk zdravý nebo nemocný, toto asi není rada. Nebo ano? :(

liska5
hodnocení

0x

Podivná situace. Jak jste starý? Možná Vás pronásledují jen takové představy. Jak víte, že Vám vyhrožují lidé z rodného města?

hodnocení

0x

Jestli jsme již důchodce, tak jste možná své rodině na obtíž a chtějí se vás nějak zbavit.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]