Nejste přihlášen/a.
Alzáka asi známe všichni. V aktuálně běžící reklamě na povánoční výprodej je za rapera a má na krku přívěšek ve tvaru velkého B. Co to znamená? Mě okamžitě napadlo B jako Bohdan (pro neznalé, postavičku dabuje Bohdan Tůma). Ale to asi nebude to pravé ořechové.
Dobrý den, učinil jsem dotaz přímo na Alze a dle operátora (kterého jsem tímto dotazem pobavil) to nemá nic společného s panem Tůmou, ale B na řetízku (a zlatý obleček Alzáka) znamená Bitcoin. Jak jsem zjistil, tak sděluji. Zdravím!
amper - já jsem nyní trefil živého člověka. Ptal jsem se i výslovně na pana Tůmu a on to vyloučil. Má to být znak pro bitcoin, ale další souvislosti nevím (neptal jsem).
Co lidi všechno nenapadne při sledování reklamy
Taky bych tipla Bohdana. Ovšem mohlo by to být i B jako Bonton rádio, kde se vlezlý hlásek objevil poprvé. Co je však pravda Další možnost jistě někdo navrhne.
M.
Taky bych tipla"Bohdana".At je ta reklama cákla jak chce,podle mě mají pohodový vztah s Bohdanem Tůmou.V jednom rozhovoru říkal,že on to namluví a oni potom panáčka přizpůsobí podle něj.Celkem se za to nestyděl,vypadalo to jako pohodový pracovní vztah,takže věřím,že oi to B mu tam dali podle něj.
Nick, není to značka černého pátku, tu má na čepici. "80% ". A tady posílám něco na počtení.
A ještě dodám, kdyby to byl symbol černého pátku, musela by tam být obě začáteční písmena. BF, protože to jsou dvě slova. "černý" bez toho "pátku" nemá význam. A všimni si, že ho má krku, i když "černý pátek" není. A fakt ho už nosí docela dlouho. Jenom si toho asi lidé nevšímají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.