Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč má Alzák na krku B

Od: amper® odpovědí: 17 změna:

Alzáka asi známe všichni. V aktuálně běžící reklamě na povánoční výprodej je za rapera a má na krku přívěšek ve tvaru velkého B. Co to znamená? Mě okamžitě napadlo B jako Bohdan *smich* (pro neznalé, postavičku dabuje Bohdan Tůma). Ale to asi nebude to pravé ořechové.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blb*
hodnocení

14x
B jako blb
al

Ale kdyby tam ten Alzák občas neposkakoval, tak by se mi po něm stýskalo.

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, učinil jsem dotaz přímo na Alze a dle operátora (kterého jsem tímto dotazem pobavil) to nemá nic společného s panem Tůmou, ale B na řetízku (a zlatý obleček Alzáka) znamená Bitcoin. Jak jsem zjistil, tak sděluji. Zdravím!

doplněno 28.12.18 08:56:

amper - já jsem nyní trefil živého člověka. Ptal jsem se i výslovně na pana Tůmu a on to vyloučil. Má to být znak pro bitcoin, ale další souvislosti nevím (neptal jsem).

hodnocení

No, děkuji. Já v noci marně hledal, jak vznést dotaz písemnou formou. Hodila se snad jen rubrika pochvaly a stížnosti a živý operátor tou dobou jaksi nebyl k dispozici. Tak teď náme suchou pravdu bez logiky a nemůžeme spřádat teorie *plac*.

hodnocení

5x

Přes Alza se dá totiž už asi rok platit BTC, nebo LTC. Musí se kliknout na "jiný způsob platby" a pak teprve vyskočí nabídka, kterou "měnou" chcete platit. ;) A to zlaté "B", je oificiální znak BTC a Alza tím signalizuje lidem, kteří to vědí, že mohou tuto službu využít. Ale to už tady napsal Ben.

72mona3*
hodnocení

2x

Co lidi všechno nenapadne při sledování reklamy :-D

Taky bych tipla Bohdana. Ovšem mohlo by to být i B jako Bonton rádio, kde se vlezlý hlásek objevil poprvé. Co je však pravda *nevi* Další možnost jistě někdo navrhne. ;) M.

lucie*

Taky bych tipla"Bohdana".At je ta reklama cákla jak chce,podle mě mají pohodový vztah s Bohdanem Tůmou.V jednom rozhovoru říkal,že on to namluví a oni potom panáčka přizpůsobí podle něj.Celkem se za to nestyděl,vypadalo to jako pohodový pracovní vztah,takže věřím,že oi to B mu tam dali podle něj.

Namluvit pro firmu ty debilní kecy a dostat za to dobře zaplaceno, to bych měl pohodový vztah i já :-D
lucie*

...pořád jsou na světě lidi co si práci vybírají,aby se nemuseli stydět.

72mona3*
Zvláštní je, že i můj "vztah" s alzákem se zlepšil, když vím, kdo ho mluví. ;)
A pro Bena *palec2*

hodnocení

2x
Ale mohlo by to znamenat B jako Black Friday. Dneska to na krku měl, když rapoval Black Friday. Když předtím rapoval Výprodej, tak to neměl na krku.
doplněno 26.01.19 13:50: Suzy, třeba B jako bisexuál.*smich*

Nick, není to značka černého pátku, tu má na čepici. "80% ". A tady posílám něco na počtení. :)

A ještě dodám, kdyby to byl symbol černého pátku, musela by tam být obě začáteční písmena. BF, protože to jsou dvě slova. "černý" bez toho "pátku" nemá význam. A všimni si, že ho má krku, i když "černý pátek" není. A fakt ho už nosí docela dlouho. Jenom si toho asi lidé nevšímají.

ladinpraha*
28.12.18 01:11
hodnocení

0x

Bonus.

jofa*
hodnocení

0x

Je vidět, že Alza ví jak na zákazníky. I pro takovou blbost s písmenkem se najde spousta lidí, kteří málem kvůli tomu snad ani nemůžou spát. Doporučoval bych Alze změnu písmenka ať je co řešit.

72mona3*

Já myslím, že je dobré trénovat představivost. My dospělí jsme v tom lehce zakrněli... :-P

robokazik
hodnocení

0x

Není to obyčejné B, je dvakrát vertikálně přešktrlé, jako např. USD, je to znak Bitcoinu, ale to je snad jasné, ne? Internet - bitcoiny...? Asi se dost nudíte, že... Jaké další souvislosti v tom vidíte?

Proč má Alzák na krku B

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]