Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to dopadlo s Mírou a mořem?

Od: raduska* odpovědí: 4 změna:
Sledovala jsem na streem videu seznam.cz pořad o Mírovi co hloubil velkou díru ve dne i v noci. Zveřejnoval na video ukázkách vždy kolik kilometrů se dokázal prokopat pod zemský povrch. Bylo velmi napínavé jeho odhodlání a fyzická výkonnost. Poslední dobou vše nějak nenápadně v zapomnění utichlo. Nevíte někdo pokračování toho příběhu o odvážném Mírovi, kde je mu vlastně konec?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi se v té díře ztratil, když se pokaždé dokázal prokopat několik kilometrů pod zem. Já jsem to teda neviděla, ale proč to vlastně dělal? V čem tkvěla jeho odvaha a co to mělo za smysl? Píšete, že se chtěl dokopat k... a pak už se Vám to do nadpisu nevešlo. Asi měl nějaký cíl, dopište ho do své otázky.

berger*
hodnocení

0x

Suzymon,chtěl se prokopat k moři,je to na streamu - České moře. A k otázce,je tam asi devět dílů,poslední před rokem,označený jako závěrečný. Takže další pokračování už asi nenatočili,Míra skončil...

hodnocení

0x
Byl to seriál, který skončil tím, že dal Čechům moře. Cíl splněn, seriál skončil. Co chtít víc, 5000 dílů Ulice? *smich2*

hodnocení

0x

Aha, tak moc děkuji za vysvětlení. To by mne ani ve snu nenapadlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]