Sledovala jsem na streem videu seznam.cz pořad o Mírovi co hloubil velkou díru ve dne i v noci. Zveřejnoval na video ukázkách vždy kolik kilometrů se dokázal prokopat pod zemský povrch. Bylo velmi napínavé jeho odhodlání a fyzická výkonnost. Poslední dobou vše nějak nenápadně v zapomnění utichlo. Nevíte někdo pokračování toho příběhu o odvážném Mírovi, kde je mu vlastně konec?
Asi se v té díře ztratil, když se pokaždé dokázal prokopat několik kilometrů pod zem. Já jsem to teda neviděla, ale proč to vlastně dělal? V čem tkvěla jeho odvaha a co to mělo za smysl? Píšete, že se chtěl dokopat k... a pak už se Vám to do nadpisu nevešlo. Asi měl nějaký cíl, dopište ho do své otázky.
Suzymon,chtěl se prokopat k moři,je to na streamu - České moře. A k otázce,je tam asi devět dílů,poslední před rokem,označený jako závěrečný. Takže další pokračování už asi nenatočili,Míra skončil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.