Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde bude nejhezčí Silvestr

Od: jindriska* odpovědí: 7 změna:

Jsou různá zajimavá místa na světě, ale existuje nějaké srovnávání měst o nejkrásnějšího Silvestra, nejlepší ohňostroj a zajímavá atmosféra? Tipuji, že to zřejmě vyhraje asi Praha

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejhezčí Silvestr bude v mém pelíšku - taky proto si ho budu užívat sama ;)

lidus*

Jedubabičko, my si ještě dáme na noční stolky něco na mlsání a nějaké vínko a doufám, že nikdo nepříjde.

hodnocení

0x
Praha je ale plná lidí. Já bych se pro Prahu asi nerozhodla. Ale ohňostroj je tam hezký.
doplněno 26.12.18 18:27: Záleží na tom, taky kde v Praze. Praha je velká. V centru jsou cizinci hodně.

liska5
hodnocení

0x

S dobrýma lidma na kopci nad městem. To je nádhera pozorovat podhorskou kotlinu, jak bouří a rachotí. A ty gejzíry barevných světel vysoko od horských chat.*mir*

lucie*
hodnocení

0x

Existuje/tedy určitě existoval žebříček nejhezčích ohnostrojů...cca před 11lety jsem trávila svátky v Českém Krumlově.Tehdy nešlo sehnat ani ubytování,i restaurace byly pozavírané...ale když člověk ví kde hledat,našli jsme.Bylo to naprosto mrtvé město,jen na Silvestra to ožilo a ohnostroj tam byl parádní-s panoramaty jaké Krumlov nabízí to byla nádhera.Potom jsem někde četla,že je tam nejhezčí ohnostroj-druhý po Praze,ale první v kombinaci atmosféra+ohnostroj.

Čas letí a ted bych se tam bála,město je přeplněné celý rok lidmi,zimní svátky jsou v nabídkách hotelů.hostelů...takže atmosféra podle mě zmizela a jestli se stále někde hodnotí ohnostroje,to netuším,už jsem to nikde nečetla.

liska5

Záleží na více okolnostech, ale hodně na počasí. Pamatuji ohňostroj 1.1.1991. Nachystaná nádherná obří podívaná, ale padla mlha, jako mlíko, a vůbec nic jsme neviděli, jen rachot byl slyšet, jak vzduch trhalo to práskání .

fram
hodnocení

0x

Nejstrašnější Silvestr je na Václaváku, ráno 1.1. je pokrytý střepy. Přesto můj vesnický kámoš o něm přímo nezřízeně básní...Ohňostroj bývá pěkný v Praze, sežere nejvíc peněz a je i pro cizince, ani brněnský nebyl špatný.*tyty*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]