Nejste přihlášen/a.
Jsou různá zajimavá místa na světě, ale existuje nějaké srovnávání měst o nejkrásnějšího Silvestra, nejlepší ohňostroj a zajímavá atmosféra? Tipuji, že to zřejmě vyhraje asi Praha
Existuje/tedy určitě existoval žebříček nejhezčích ohnostrojů...cca před 11lety jsem trávila svátky v Českém Krumlově.Tehdy nešlo sehnat ani ubytování,i restaurace byly pozavírané...ale když člověk ví kde hledat,našli jsme.Bylo to naprosto mrtvé město,jen na Silvestra to ožilo a ohnostroj tam byl parádní-s panoramaty jaké Krumlov nabízí to byla nádhera.Potom jsem někde četla,že je tam nejhezčí ohnostroj-druhý po Praze,ale první v kombinaci atmosféra+ohnostroj.
Čas letí a ted bych se tam bála,město je přeplněné celý rok lidmi,zimní svátky jsou v nabídkách hotelů.hostelů...takže atmosféra podle mě zmizela a jestli se stále někde hodnotí ohnostroje,to netuším,už jsem to nikde nečetla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.