Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka hadex

Od: rfr odpovědí: 6 změna:

Je to ceska znacka nebo ne?chtel bych si koupit auto kompresor hadex ale nevím kdo je výrobce? předem děkuji:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chvilka hledání na "gůglu" a ukázala mi že Hadex je cz firma le OBCHODNÍ ,nevyrábí nic jen přeprodává zboží

hodnocení

0x

Těch kompresorů prodávají víc druhů, většinou jde o čínské zboží. Pokud to chcete kupovat, tak ty nejlevnější (pod 1000,-Kč) ignorujte, to jsou vyhozený peníze.

Nemáte až tak poravdu. První co jsem měl za asi 200kč a vydržel přes 5 let a nafoukal hejno kol jak u auta tak i jizdních kol!

To může být otázka úhlu pohledu. Kompresory řeším denně, pístové, šroubové všemožných značek a rúzného věku. Ale říkat kompresor něčemu, co má pohon modelářskou plechovkou ráže 480, převody a ojnice z plastu - a světe div se válec a píst taky z plastu bez mazání - no to pardon. Pěkně k vidění na obr 4

volejferdu.cz/...

To mě přijde jako nazývat dětskou vlaštovku nadzvukovým stíhačem...

je to jak píšete-úhel pohledu-potřebovat ho dennně-seženu "orlík" nebo něco jiného, pořádného.Na rekreační foukání stačí i ten levný šunt z plastu a s modelářským motorkem.

ubybulugog

Mám už přes 10let malý plastový kompresor na 12V za 99kč, který používám na foukání jízdních kol, kočárků atd. Dodnes funguje úplně bezproblémů. Zachránil mě dokonce i na motorce, kdy jsem si ho vezl, kdybych píchnul a potřeboval dofoukat. Nakonec se tak i stalo.

Právě na tohle použití je daleko lepší, než můj druhý dvoupístový kompresor s 80l vzdušníkem. Ten si do batohu nedám.

Takže dle ceny bych užitečnost neposuzoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]