Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video pro vánoční klid a pohodu

Od: ben® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, myslím, že více není třeba ani dodávat, tak se jen v klidu dívejte a poslouchejte. Zdravím!

.

.

.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

3x

Nevím, jestli nevadí, že toto není vánoční, ale nemůžu si pomoci. Poslech jsem si opravdu užila (skoro ještě víc, než ty tenory ;) ). Fantom opery beze slov, ale to provedení *srdce*

google.com/...

Snad nevadí...

doplněno 23.12.18 17:51:

Ach jo, koukám, že mně taky ne *zed*

Omlouvám se *hi*

Pokus č. 2

ben®
hodnocení

72mona3 - chtěl jsem napsat, že vadí . Ovšem, ten Váš odkaz mně nefunguje, tak zůstanu neutrální.

jofa*
hodnocení

2x

Jo,jo, stará píseň od neznámého autora v mnoha a mnoha našich i světových verzích. Tady je pěkná ta dívčina s dudama.

Musel jsem se dívat až do půlky klipu, než jsem zjistil, že jste v případě dívky měl na mysli hudební nástroj...

hodnocení

2x

Bene, moc pěkné. Děkuji. :)

hodnocení

2x
Nevíte, jak se jmenuje ten druhý zpěvák? To je dobře, že tam není Gott. Nemusí být všude. Máme i jiné dobré zpěváky. Hezké.
doplněno 23.12.18 16:52: Pavel Vítek a a Vojtko tam hráli taky. Jsou to muzikáloví zpěváci.
ben®
hodnocení

nikc - měl by to být Michal Bragagnolo.

ben®
hodnocení

Dobrý den, omlouvám se, že jsem zpěváky neuvedl jmenovitě. Takže, jsou to - Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo. Jméno té dívky, která má krásné dudy, neznám . Zdravím!

Bene, už vím, ten hrál v Plesu upírů. Byl mi povědomý. Děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]