Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je Muchova Slovanská epopej?

Od: liska5 odpovědí: 4 změna:

Nedávno mi přišla v mailu ta vzácná monumentální nádhera. Taky si vzpomínám, že se diskutovalo, zda ji odvezou do Japonska. Nakonec ji podle všeho odvezli. Pak jsem zas slyšela, že ji Japonci odmítají vrátit. Každopádně ticho po pěšině. Je tam ještě?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud vím, tak byla zapůjčena do Japonska na výstavu (asi na 6 měsíců) a potom se normálně nepoškozená vrátila zpět. Nyní je část obrazů vystavena v Praze (bohužel, nevím přesně kde). Zdravím!

doplněno 22.12.18 22:39:

Viz video - část je v Obecním domě v Praze a část je na výstavě v Brně.

ct24.ceskatelevize.cz/...

liska5
hodnocení

Děkuji, to je dobře. Hlavně, že u nás.

lidus*
hodnocení

2x

brno.idnes.cz/...

Myslím, že tam stále ještě je jelikož mě manžel lákal ale viděla jsem ji když byla v Krumlově a myslím, že je stále stejná.

liska5
23.12.18 13:40
hodnocení

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]