Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se lépe chovat a nezkazit si zájem o sebe

Od: raizen odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, poslední dobou mám takový zvláštní problém - když chce kluk nebo muž se mnou na kávu, případně má o mě zájem, já nevím proč nebo jak, ale vždy to nějak zkazím. Ne schváně. Už dlouho jsem se žádným mužem nikde nebyla a ráda bych i tu kávu, i kdyby to měla být kamarádská. Možná je problém v tom, že když se s někým bavím, třeba po 2 dnech hned dostanu pozvání, ale pro mě je to moc brzy. Myslím, že na tom není nic špatného, když chci nejdříve o té osobě vědět více - u kávy samozřejmě se poznáme nejlépe, ale zkrátka chci nějaký ten čas na rozmyšlenou. Když neřeknu ANO, ale že třeba ještě pár dní počkáme, stáhne se. Na jednu stranu ho chápu, ale na druhou si myslím, že jsme každý jiný a pokud má o mě zájem, měl by mé přání respektovat. Je mi 24 a jsem dlouho bez chlapa. Nemyslím si, že to vázne jen na tom "kafi". Z každé nevydařené akce si vždy beru ponaučení, ale ono je to vždy stejné. Řekla jsem si např. že budu více milejší - i když si myslím, že s tím problém nemám. Píši sem, do volné diskuze, tak budu moc ráda za nějaké novinky, co zkusit jinak :) snažím se hledat muže jak v mém okolí, třeba v práci, na netu, ale bohužel nic. Jsem moc vděčná za každý nápad, jsem otevřená vyzkoušet jakýkoli způsob a změnu, třeba mi přinese štěstí. Jo, a pěkné Vánoce všem! ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Až to bude ten pravý, tak to poznáte. Nebyli to zatím ti praví.

janm*
hodnocení

2x

Zdravím

To že řeknete "počkáme" berou od vás muži jako znamení že o ně "nemáte zájem", tj. i ti kteří by o vás potencionálně zájem měli to vyhodnotí asi tak že se nemá cenu o něco snažit, berou to prostě jako slušné "NE" takže se zachovají podle toho...Pokud tedy chcete "více času" "nevíte" apod., nebo si chcete dotyčného ještě více "prozkoumat" pak si místo toho "počkáme" sjednejte ještě další schůzku...,místo počkáme řekněte třeba : "V nejbližší době nemám čas, ale můžeme ještě někam zajít třeba "tehdy a tehdy"(ovšem datum se snažte ujasnit konkrétně např. od 20-25.1. asi kolem 14 hodiny tady nebo v jiné kavárně, neříkejte "někdy a možná" to by mohlo být bráno opět jako formální slušné "odmítnutí" aneb někdy = nikdy ) tím = získáte čas, nic tím neslíbíte, máte další setkání, a stále je to nezávazné,něco jako prodloužení první schůzky...Toho pravého by jste měla poznat hned ovšem je pravda že z hodinového posezení opravdu nemůžete daného člověka moc poznat a tímto postupem můžete získat čas to je celé...

janm*

P.S.

Ale také berte v úvahu, že sebelepší snaha z vaší strany přijde vniveč, jesliže nemá zájem muž, je proto i možné že ač si myslíte že děláte chybu může to být i tak, že chybu neděláte ale zkrátka daný muž v té chvilce na té kávě zjistí že nejste taková jak jste se mu původně jevila tj. že nejste jeho typ, respektive typ vhodný na vztah s ním, pak jsou možné už jen dvě možnosti, buďto zůstanete pouhými přáteli a známými, nebo se rozejdete zcela (respektive nesetkáte se už) , neboť k přátelství toho není třeba většinou mnoho, ovšem vztah tj. něco hlubšího trvalejšího a to už je trochu jiná "liga" tam už jen povrchní zájem sympatie nebo porozumění nestačí, mělo by tam být něco hlubšího a pokud to tam není no tak s tím se nic dělat nedá...

kava
hodnocení

1x

Propánajána, co si na kávě chcete rozmýšlet. Buď je vám chlap sympatický a nebo ne.Pokud ano, nemám nad čím přemýšlet. Jestli potřebujete týden na rozhodnutí, zda jít nebo ne, tak se chlapům nedivím, že od vás prchají.

Dobře, i kdyby jste měla týden na rozmyšlenou, tak uděláte co? Najmete si soukromého detektiva, aby vám chlapa proklepl? Neblázněte. Vy si asi moc slibujete od první kávy.

liska5
hodnocení

1x

Zkus víkendy nebo

Zkus Akce pro nezadané. Mám dobré reference. Je tam pohodová atmosféra, program, výlet, zábava. Většinou někde na chatě v kopcích. Něco jako malá dovolená s vrstevníky. Fajn vedení.

iz*

Té reklamy už snad bylo dost. Dáváte ji i tam, kam se vůbec nehodí. Třeba zde jde o něco jiného.

dlouhaparcela
hodnocení

1x

Hledejte dál.

Ještě Vám žádný nepadl hned do oka.

Protože jestli chcete opravdu vážný vztah, tak tam musí být jiskra, okamžitě, jo, tenhle chlap se mi líbí, tohodle chci. A ne se týden rozhodovat. Ideál je, když to zajiskří na obě strany.

Jsou takzvané rychlý rande. Říká se, že když někoho potkáte, tak ho odhadnete během pár vteřin. Personalista by mohl o tom vyprávět. A v tom rychlým randeti máte možnost se zeptat navíc přece jenom pár otázek.

elitedate.cz/... - zde příklad, asi o co jde, ale na netu si můžete počíst více.

Jo, a nepřetvařujte se s tím ,,budu milejší,, ono to pokaždé nejde od srdce a člověk vycítí faleš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]