Jsme velká rodina a já kvůli pokutě za zmetka vyrobeného komponentu do auta klimatizace jiného agenturního kolegy na výrobní lince, který to svojí nedbalostí zavinil mám po premiích i celá naše linka, protože se viník nepříznal. Slíbil jsem dětem krásné dárky a už mi na to nezbývá. Splácíme ještě hypotéku na dům se ženou. Mám si půjčit rychlou půjčku u Provident finance?
To si děláte p.del, že? 22.12. se ptáte na dárky pro děti? Takže vážený pane: podle toho, co píšete NEMÁTE ani korunu nějaké finanční rezervy. Což chápu, protože vím, jak někteří lidé jen taktak vyjdou. Dobrá. Pak ale nechápu, jak jste jim mohl slíbit pěkné dárky? Nebo žijete jako určitá skupina lidí, co poberou peníze a hned ten den je roztočí? Že bude nějaké zítra? To neřeší.
Jestli máte JISTOTU, že budete mít na splátky, tak si půjčte. Ale dejme tomu 1500. Ne 20.000. Za 1.500 kupte pár maličkostí, aby děti něco málo měly pod stromečkem. U nás je třeba "hrabák" kde seženete krásné hračky, ale třeba i fotbalové dresy, kopačky, helmy na kola, dětská kola... Za pár kaček.
Dobrý den, já bych Vám "vánoční" půjčku nedoporučoval - sice potěší, ale v lednu bude tížit. Krásné dárky nemusí být drahé, resp. pokud jste drahé neslíbil. Možná děti potěšíte více, když se jim během Vánoc budete více věnovat. Zdravím!
Kolik dětem je? Nemůže jim dát něco svého? Kolik máte u sebe peněz k utracení? To jste jim vy ani manželka do teď nic k Vánocům nekoupili a sháníte dárky dneska?
Než jakákoliv půjčka už by snad bylo lepší na Štědrý večer vyjít před dům, vystřelit z pušky a oznámit: "Děti, žádné dárky nebudou, Ježíšek se právě zastřelil."
Pokud jste na tom tak špatně, tak si rozhodně nepůjčujte ebo na tom budete pozděj ještě hůře. Dětemm to vklidu vysvětlete, oni pochopí. Byla jsem v podobné situaci před lety, když jsem se rozvedla a manžel neplatil, dětem jsem to vysvětlila, koupiila drobnosti , hlavě že jsme svátky strávili ve zdraví a v lásce.
Moc tomu nevěřím, že jedním zmetkem (do klimatizace) přišla celá linka o prémie. Možná tak pokrátit, ale to je tak vše. Příčina nedostatku peněz na dárky bude asi jinde.
Rozdejte pod stromečkem knížky, některé i obrázkové, a šmytec. S půjčkou dárků minimum, i kdyby prémie byly. A další půjčka? = . Rodina by to měla chápat a dárcích netrvat. Až na ně bude.
Největší hloupost co by človèk moh udělat je vzít si pújčku na vánoční dárky Peníze se rozkutálí v podstatě za nepodstatné zbytečné věci a vy budete těžce splácet pújčené peníze i s uroky a nikoho nebude zajímat jestli na to splácení máte či ne Tak holt budou letos chudší vánoce to se nedá nic dělat Dúležitý je zdravý a to že budete všichni spolu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.