Nejste přihlášen/a.
Od devatenácti let jsem už nemohl být u obvodního lékaře, kteří se specializovali na děti a dorost. Nyní mi je 21 a doposud jsem si nehledal lékaře, protože jsem byl líný a ani jsem ty dva roky doktora nepotřeboval. Byl jsem líný a nespolehlivý, no.
Moje otázka je, že když se k nějaké přihlásim, bude to problém, že jsem dva roky nebyl u žádné? Nebude to nějak komplikovat? Nebo ještě hůř - neudělám jsem si tím nějaký problém, jen o tom nevím?
Moje otázka je, že když se k nějaké přihlásim, bude to problém, že jsem dva roky nebyl u žádné? Nebude to nějak komplikovat? Nebo ještě hůř - neudělám jsem si tím nějaký problém, jen o tom nevím?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
0x
Nikomu to vadit nebude, mají jiné starosti, než se zabývat vašimi dvěma roky. Jak vám tu radí, at to nemáte moc daleko a také sledujte, jestli nejsou na dotyčnou nejaké velké stížnosti. Přeji vám štastnou volbu.![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]