Nejste přihlášen/a.
To přece není možné, aby se člověk tak potřeboval zviditelňovat. Je to sice jeho tv, ale s množstvím těch pořadů to přehání. Docela by mě zajímalo, jakou mají sledovanost. Když si náhodou někdy pustím Barrandov, teď momentálně ty cesty parníku Deutcshland kvůli krásné přírodě, tak neustále lítá reklama na ty pořady a navíc si ještě fandí, že má všechno nejlepší. Nabízí např nejlepší zprávy, jednou jsem to zkusila, no děs. Od zpráv čekám aktuální informace a ne neustálé rejpání.
ajo: Neviděla jste náhodou "Božskou Florence" s Meryl Streep? Já jí právě dokoukala, a když čtu Váš dotaz, napadá mě, že p. Soukup a Florence Foster Jenkins jsou na tom zřejmě úplně stejně. Mohou mít cokoli a kohokoli si zamanou, ale to jim nestačí. Oni se chtějí a musejí za každou cenu zviditelnit. Chtějí slyšet potlesk, ovace a neustále si dokazovat, jak jsou dobří. Očividně je to pro ně jako droga. Všechny ty jejich děsný peníze jim prostě k uspokojení nestačí.
Vidím ted´ (po tom filmu) p. Soukupa jinak, a je mi ho docela líto. Stejně jako mi bylo nakonec líto Florence Jenkins.
Pokud v jeho pořadech vidíte jen zviditelnění, tak je mi vás líto. Buď se na ni nedíváte, pak je mi s podivem, že se to odvažujete kritizovat, nebo se díváte, a potom se ptám proč, kddyž se vám to nelíbí. Nikdo vás nenutí?
Ukažte mi jedinou TV, která dokáže s takovou razancí kritizovat svinstva kolem nás, ve společnosti, ve které žijeme. Nenajdete ani jednu. Právě tohle je to, čím je ta TV proti ostatním výjimečná. Vymyká se ze šedi těch ostatních.
Já uznávám, že se snaží poukazovat na to špatné, to je samozřejmě přínos,nicméně trvám na tom, že těch pořadů je moc.
Dobrý den, člověk, který dokáže každý týden mluvit s panem Zemanem, poslouchat jeho plky a vydržet to, nemůže být zcela duševně zdráv. Jinak si myslím, že pan Soukup bude kopírovat cestu pana Johna - z médií do politiky. Zatím dělá to, co dělal pan John, který dal lidem možnost rozčilovat se z kauz a nešvarů, na které upozorňoval na Nově (a tím si získal popularitu a jednoduché díváky-voliče). Ovšem, pan Soukup půjde výše (viz jeho příklon k Hradu, kde by jeho přítomnost ve vysoké funkci mohla řadě osob zajistit pokračování jejich neprůhledné podnikatelské činnosti, na kterou pan Soukup ve svých pořadech neupozorňuje). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.