Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o Vaše rady co bych mohla koupit pro holky.Nejsou moje až tak super kamarádky,ale chtěla bych koupit něco,co by ocenili.Musím už na zítřek.
Celkem bych potřebovala tři dárky.13 let
Všem děkuji
![]()
Mně se líbí, jak jedna moje vnučka/9/ ve výtvarném kroužku dělá z hlíny celkem povedené figurky, hlavně různé kočky. Přinese to hotové, vypálené, ukrývá to, balí a přebaluje
.. A pst, každý dostane originální dárek
.
Kdysi jsem háčkovala tašky z lýka. To je přes 45 let, kdy jsem jimi obdarovávala i sestřičky v porodnici. Pak jsem batikovala trika a dokreslovala barvou na textil.
Do příštích vánoc si vymysli, co bys zajímavého dokázala vyrobit a darovat.
Koupila jsem na vánočním trhu u stánku několik skleněných, ručně malovaných zvonečků různých barev pro několik kamarádek, jeden za 45,- Kč, jsou kouzelné, už jsem je rozdala a všem se líbily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.