Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na dárek pro kamarádky

Od: helena88 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit o Vaše rady co bych mohla koupit pro holky.Nejsou moje až tak super kamarádky,ale chtěla bych koupit něco,co by ocenili.Musím už na zítřek.*smich*Celkem bych potřebovala tři dárky.13 let

Všem děkuji

*bezim*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Mně se líbí, jak jedna moje vnučka/9/ ve výtvarném kroužku dělá z hlíny celkem povedené figurky, hlavně různé kočky. Přinese to hotové, vypálené, ukrývá to, balí a přebaluje;).. A pst, každý dostane originální dárek*srdce*.

Kdysi jsem háčkovala tašky z lýka. To je přes 45 let, kdy jsem jimi obdarovávala i sestřičky v porodnici. Pak jsem batikovala trika a dokreslovala barvou na textil.

Do příštích vánoc si vymysli, co bys zajímavého dokázala vyrobit a darovat.

To můžou dělat i dospělí na kurzu keramiky.

iz*
hodnocení

0x

Neznám "univerzální" dárky, které by udělaly radost všem. Budeš muset začít u těch dívek > vyjít z toho, co je zajímá, nebo co mají rády.

liska5
hodnocení

0x

Už máme v práci po večírku a kolega těm svým třem slečnám kolegyním na pracovišti koupil náramky z korálků. Byly kupodivu vkusné a ve stejném stylu, ale každý jiné barvy. Myslím, že na těch vánočních trzích se dá vybrat.

hodnocení

0x
Co jste jim dala nakonec?
hhh
Koupila jsem přívěsky na klíče.Takove tašticky s nadpisem *Když se usmíváš, tak hvězdy svítí*,nebo tam byl prostě nakresleny smajlík a nakonec jsem koupila zabalené čokoládové bonbóny které jsem tam dala do te tašky.;)

lidus*
hodnocení

0x

Sice to nechápu, dárky spolužačkám, učitelkám ale i moje vnučka ve 3 tř. to tak má nastavené. Jsou to maličkosti, krásně zabalené. Letos spolužačkám kupovala přívěsky na klíče, vyráběla si krabičky, krásně zabalila, vypadal ten dárek draze a byl za 20,-. Dostala podobné dárečky.

Já si koupila štěstí u stánku za dvacku a byl tam přívěsek dětský tygrik na klíče.

hodnocení

0x

Koupila jsem na vánočním trhu u stánku několik skleněných, ručně malovaných zvonečků různých barev pro několik kamarádek, jeden za 45,- Kč, jsou kouzelné, už jsem je rozdala a všem se líbily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]