Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na Patrika Hartla?

Od: bb* odpovědí: 7 změna:

Viděli jste ho v TV, slyšeli v rádiu, četli jeho knihy...? Co na něj říkáte? Je tak přirozeně bezprostřední nebo to hraje? Je zvláštní inteligentní člověk, ale ten jeho smích na "diagnózu" je fakt nářez, nezapomenutelný *smich*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Tak toho já prostě miluju! On je takové přirozené, tvořivé, chytré, pohledné, veselé, mimořádně sympatické a úplně bezprostřední veliké dítě. Toho když člověk vidí, chce ho obejmout a políbit ho na čelo. *slunce*Ida

bb*
hodnocení

Mám podobné pocity, vždy vylepší náladu :)

sebod*
hodnocení

0x

Jak napsala již Ida. Prostě ho miluji...*srdce* Nic nehraje, prostě takový je. A ten jeho smích? Je to vada hlasivek.

lidus*
hodnocení

0x

Nikdy jsem o člověku tohoto jména neslyšela.

ben®

lidus - tak si ho užijte.

lidus*

Bene díky, zase jsem chytřejší ale nemám pocit, že jsem o něco přišla.

bb*
hodnocení

Lidus, možná jste pocitově plochá, protože tohoto člověka nemůže nikdo nezanedbaný vnímat jako nevýrazný element, sorry jako *smich* Jak asi píše? Četli jste někdo jeho knihy? Je vyprodáno, tak zkusím v knihovně *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]