Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drogový test

Od: fabricio999 odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Včera večer jsem zajížděl na benzínu kdy me zahlédla dojíždějící hlídka PČR jelikož jsem se jim asi "nelibil"tak zastavili a čekali as odjedu.Já sem tam stal asi hodinu jelikož sem čekal na kolegini kterou vezli z Prace a ja ji pak domu.celou tu dobu nikoho ne kontrolovali tak jsem myslel ze i když mám dva dny propadlou stk tak v klidu projedu pro jistotu sem nechal ridit svou kolegini jelikož jsemám si myslel ze na holku budou hodnější ☺no a tet k věci když sme kolem projeli tak za chvíli se rozjeli za námi a po pár kilometrech zastavili ,tak sme oba vystoupili jelikož sme věděli o stk a chtěli sme byt něj hodnější aby bila co nejnižší pokuta ale co se nestalo oba policiste vystoupili a s testem alkoholu sli ke mně což me zarazilo a řek sem tak jo Já vam fotkou ale šoféra máte vedle! Když test ukázal tři nuly tak sem byl tazan zda se podrobným testu drog odpověděl sem ze drogi sice neberu ale nevidím důvod riskovat kvalitu testu když Já nejsem řidič ale slečna vedle na to mi řekli že odmítám tedy test Já zdůraznil ze ne odmítám! ! ALE nevidím důvod to podstupovat jelikož sem nařídil paní policajti se šli podávat na kamerový systém na kterém nebylo bouzel poznat kdo odkud vystoupil a bez jakéhokoliv domluvi mi prostě odebrali ŘP z důvodu ne nepodrobeni testu i když sem nařídil tet nemohu ridit a hlavně nevím jak to mám obhájit na prestupkovem proto prosim o radu.dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
No potěš koště.
Čeština na skřipci.
Hrozný, vůbec nevím, jestli jsem alespoň vzdáleně pochopil, co jsi vůbec napsal.
Ovšem pokud jsi čistej, nevidím sebemenší důvod nepodrobit se testu.
Měl jsi v žíle, viď?
Potom je jen správný, že ti sebrali noty. Špatný bude, až ti je vrátí.
Navíc, jestli jezdíš jako píšeš, choď pěšky.

hodnocení

0x

Obhajovat budete těžko - sám přiznáváte předchozí jízdu, kdy vás hlídka viděla ve vozidle.

hodnocení

0x

A kdy po Vás chtěli test- seděl jste v ten čas za řízením auta?Váš dotaz mi připadá jako dotaz dítěte z M Š.J eště jsem neviděl aby PČR kontrolovala na alkohol a drogy osádku-cestující v autě,s výjimkou řidiče.Takže napište jak to skutečně bylo nebo nic nepište neboť co jste napsal je ...

hodnocení

0x

Vy se neobhájíte sám, musíte mít dobrého advokáta, který Vám více uvěří, jak zde. Jinak nebudete mít možnost řídit vozidlo hodně dlouho.

mathew
hodnocení

0x
Tady byl zase někdo přehnaně aktivní... Stačilo sedět v autě na prdeli a nikdo by řidičák nebral. Jinak to odmítnutí chápu podle toho jak píšeš by něco našli i ted

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]