Nejste přihlášen/a.
Já jsem pro jistotu slavila už včera a dneska ráno mě z toho nějak bolela hlava. A dnešní oslava se nesla už jenom v čajíčkovém a kávičkovém duchu. Bylo to moc fajn, sešla jsem se s lidmi, které mám rádá a zřejmě i oni mě, tak proč si trošku nezaoslavovat. Nevidím v tom nic komunistického, když mi rodina přinese kytičku a já zase obdaruji svou mámu.
Já neslavím, ale neslavíme ani jmeniny, tak to bude spíš tak. Za to na Mámu o dni matek nezapomenu nikdy
A co se bolševika týká - ti MDŽ zprofanovali, ale pokud si dobře pamatuju, má to původně co dělat s právy žen ještě z počátku minulého století, ne? Nějaké stávky v jůesej za pracovní (volební?) právo...jaj, to by mi ale mí profesoři dali
Já slavím každý den, který se pěkně vyvede. A moc ráda jsem přijala pěkná přáníčka
a dokonce jsem i já nějaké poslala.
Poslat internetovou kytičku a hlavně také ji dostat - to potěší vždycky už jenom tím, že si někdo na mne vzpomene a že zase opačně já na někoho myslím. A to je důkaz hezkého přátelství a nemusí to být vzpomínka na staré časy.
Cacabe nečerti se, my se i dneska budeme věnovat určitě i vážným tématům. Někdy je potřeba trochu zvolnit tempo. Binka má svatou pravdu.
Slavit- neslavit? Kytka potěší i když zrovna není žádný svátek a úplně stačí cestou z práce utrhnou sedmikrásky nebo podběl co potkáte cestou.
MDŽ je svátek který za to sice nemůže ale v podvědomí lidí je spojen s minulým režimem a oslavami v zaměstnání.
Hezký víkend přeji všem .
Dovolte i mně abych se vyjádřil k MDŽ.Mám otázku. Nemělo by se podle tohoto vzoru , zpochybňovat také několik dalších tzv.svátků. Jak je alkoholem zkorumpován 19.březen , Silvestr a Nový rok , Velikonoční pondělí (oblévačka a nalévačka) a nakonec i okázale oslavované narozeniny hlavně vyvolených , hody , třeba i svatby , a další. Slavme především podle toho , co vlastně slavíme , jaký je původní význam oslavované události , nezapomeňme na tradice . Nejen při téměř každé oslavě , vždy někdo zkorumpovaný alkoholem , znepříjemňující průběh oslavy. To zcela určitě , není cílem oslavy MDŽ. miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.