Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vyhnout vánočnímu šílenství?

Od: reperus odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám v plánu jít koupit zimní bundu a další věci na sebe. Vánoční dárky mám už nakoupené a teď si chci koupit i něco pro sebe. Nakupovat chci v Praze a nevím, jestli tento týden před vánoci nebo až ten po nich. Nechci se rvát mezi davy lidí. Kdy myslíte, že je lepší vyrazit? Nebo je to v tomto případě uplně jedno? Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Podle mne je to úplně jedno. Teď lidé shánějí dárky na poslední chvíli a po Vánocích půjdou za slevami.

reperus
hodnocení

*šílenství (pardon) :)

hodnocení

0x

Nechápu, plroč jste si bundu nekoupial dřív, teď bych rozhodně oblečená nesháněla,

hodnocení

0x
Nakupujte teď. V oblečení nejsou takové fronty. Nechoďte do Tesca nebo Globusu. Tam je plno.

lidus*
hodnocení

0x

Dárky objednám s předstihem, potraviny na vánoční stůl v Rohlíku. V tuto dobu by mě ani nenapadlo drát se někam do kšeftu ale třeba ve Sportisimu dnes byli 2 lidé. Zkuste to, nemyslím si, že je mnoho lidí co by teď běželo pro bundu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]