Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druhý cestovní pas

Od: jirkajc® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat zda mohu mít ještě druhý pas,i když první mi bude platit ještě asi 5 let. Má to jeden důvod,že někdy jsem oholený a jindy nosím plnovous. Cestuji do vzdálených destinací po světě a nerad bych se něde zasekl na letišti jen kuli tomu,že na fotce mám vousy nebo naopak. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pasů můžeš mít několik, bývalý kolega měl čtyři. Obvyklý důvod je vyřizování víz do některých exotických zemí (pas leží na jejich ambasádě několik týdnů zatímco ty potřebuješ jezdit).

hodnocení

0x
Já měl dva cestovní pasy a nebyl žádný problém. Jen se ptali, proč chci mít dva, bylo to kvůli zaměstnání, akceptovali a vydali.
Bylo to tak před čtrnácti lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]