Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak znáte J.Soukupa?

Od: bb* odpovědí: 17 změna:

Je to majitel TV Barrandov, ale jak vlastně přišel k majetku? Je to profesionál nebo amatér v mediální sféře?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to fuk jak k tomu přišel, ale jestli Vás to zajímá, tak to opravdu najdete na internetu. Teda najdete tam určitě lepší informace, než jsme schopni uvést my. ;) Pochybuji, že je tady někdo, kdo je se panem Soukupem natolik intimní, že by znal důvěrně jeho život a finanční zdroje, které by neznala ani média. Já si ale nemyslím, že by paní Brožová měla takové finanční prostředky, aby ona pomáhala jemu a bylo to spíše naopak. Byl zamilovaný a tak ji prosazoval a platil. Ale není to talentovaný moderátor. A nikdy se to nenaučí. To ten jeho hlavní zaměstnanec, pan Musil, to je jiný kalibr. Ten teda talent má a od svých začátků se hodně vypracoval. Ani se nedivím, že si ho pan Soukup hýčká. Člověk by mu skoro věřil. ;) To se o paní Brožové říci nedá ani náhodou. Ta nikdy nebyla ani dobrou herečkou, ani dobrou moderátorkou. Ale je to stále ještě pěkná ženská. Teda alespoň na obrazovce ano, ve skutečnosti jsem ji nikdy neviděla. Ale co jsem někde četla, tak už spolu dávno nejsou, proto se také už tolik na Barandově neukazuje a když, tak v pozdních hodinách, kdy je malá sledovanost. Prostě dělá "křoví". A co se týče jeho působení a osudu jeho televizní stanice, tak si narozdíl od ostatních myslím, že jeho kariéra a televize Barandov se nemusí bát žádného "bankrotu". Bude naopak prosperovat a i kdyby musel platit odškodné všem těm, které ve svých pořadech napadá, tak bude bude stále v naprosté finanční pohodě. A on to ví a proto to dělá. je mu to úplně fuk. Naopak mu to přináší reklamu. je to 3 nejsledovanější televizní kanál u nás. Na reklamách vydělává každý den miliony. Jako moderátor by se jinde neuživil, ale jako homme daffaires, je opravdu dokonalý. Ví přesně ke komu se obrací a servíruje jim na zlatém podnose to, co si jeho obecenstvo žádá a vydělává na tom. A ještě ke všemu si může dovolit naprosto okupovat hlavní roli. Nikdo ho nemůže vyhodit, nikdo mu nemůže nic vytýkat. Je svým pánem a je vlastníkem svého "písečku". A sledovanost mu rozhodně neklesne, neboť je velmi chytrý a ví, že 80% populace si na jeho pořadech "pošušňává". Omlouvám se za tento výraz, ale je večer a můj mozek už mi vypovídá službu. :-D

bb*
hodnocení

Vidím, že mu fandíte możná jako ti jeho "šušňajici" diváci :), ale proč ne, on je fakt exot! Já doufám, že se ho na to zeptá někdo v přímém přenosu a on otevřeně odpoví odkud čerpal zdroje. Taková otázka se na netu asi neobjevila, nebo mi to uniklo.

Mýlíte se. Dokonce jsem právě zde kdysi založila otázku na toto téma, protože když jsem ho jednou náhodou viděla v televizi, tak mi připadal jako neschopný "patla-matla". V té době ještě hodně koktal a divně přešlapoval. Překvapilo mne, jak může někdo zaměstnávat takového podivného moderátora. A pak mi právě zde bylo mnohé vysvětleno,dokonce jsem dostala vynadáno, že právě on má ty dobré pořady, a že jedině on se nebojí mluvit o tom, o čem jiní mlčí. A tak jsem se o něj začala zajímat a něco jsem si o něm přečetla. Takže já už jsem narozdíl od Vás, trochu informovaná.

Dnes se na to už vykašlu, ale zítra klidně najdu tu svou otázku a dám sem odkaz. ;)

Ať je kdo je, hlavně že řeže do svinstva. Ještě aby to pak někdo řešil, aby to nebylo jen plácání do vody. Dnes si můžete koupit cokoli, když si vezmete úvěr. A když to uchopíte za správný konec, úvěr splatíte rychle a vyděláváte. Peníze pak dělají další peníze. A kdo jiný by se měl "vyznat v tlačenici", než právník.

Ferax souhlasím s tebou, ale má to jeden háček. On do toho sice řeže, ale krev neteče. ;) A to pak nemá smysl. Teda pokud vynecháme účel, který ve skutečnosti pan Soukup sleduje. A to jest - SLEDOVANOST jeho stanice. To je to jediné co ho zajímá, protože na tom on vydělává. Jemu je v podstatě úplně fuk kolik lidí se kde a kým nechá napálit. Nedělá nic pro nápravu. A v naší zemi je to tak, že ti, kteří on veřejně "odhaluje", jsou v naprostém klidu a ani nereagují. Vědí, že policie, nebo jiné orgány, které by mohly zakročit, mají ruce zrovna tak namočené v té špíně a že lid, tedy národ, zůstane sedět u televizorů a bude si s lahví piva v ruce, doma nadávat. Rozhodně nic jiného lidé neudělají. Určitě nevyjdou do ulic jako třeba v té Paříži. Určitě se o nic ani nepokusí. Maximálně se budou hádat do "krve", někde na nějakých internetových stránkách mezi sebou. A tohle vědí i ti politici, tak jsou v klidu a nechají pana Soukupa, aby si štěkal ze své boudy, kterou je jeho stanice Barandov. Oni vědí, že se od své boudy neutrhne a že bude jen ňafat a ňafat. Takže pan Soukup je vlastně moc rád, že se ta svinstva, na která poukazuje, nikdy neřeší. Kdyby ano, tak by se mu to celé zhroutilo na hlavu, jako domeček z karet. Ztratil půdu pod nohama, protože by se neměl do čeho opakovaně navážet. A ty jeho příběhy ze života, které zase řeší jeho "kolega" Musil. Tak to je přece to samé. Jen se tam hrabou v lidské duševní "bídě" a přehazují zapáchající hnůj lidské společnosti sem a tam, aby to hodně smrdělo. A to mají lidé nejraději. Dívat se, jak to u jiných smrdí a utěšovat se, že u nich to ještě není tak hrozné.

A jelikož otázka zněla, jak znáte Jaromíra Soukupa, tak já ho "znám" takto. Ale vůbec se mu nedivím. Je chytrý a ví co na lidi platí. Využívá toho, co se mu nabízí a má na to. Tak co? Je to jeho věc. A když se mi to nebude líbit, tak jednoduše tu stanici vynechám. Nic víc nikdo udělat nemůže. A pátrat, kde na to vzal peníze, tak to už mne teda nezajímá vůbec.

Zuzanko, já si myslím, že i kdyby se případy začaly řešit, tak on o kšeft nepřijde, protože toho svinstva je tolik, že by to pro něj byla další motivace. Přeci, když něco uděláš dobře, vidíš že to má nějaký smysl, je to pro tebe povzbuzení pro další činnost. Ale stejně jej obdivuji, jakou má "páru". Musí to být dost náročná práce. Sice má kolem sebe tým lidí, kteří mu připravují podklady (sám o tom často mluví), ale na té obrazovce je víc než dost. A to ještě musí vést všechny své firmy.

dlouhaparcela
hodnocení

2x

Zde z roku 2009. Celkem podrobně. tn.nova.cz/... Začátek - prosperující firma Médea z roku 1991.

Jinak plno článků na googlu: google.cz/...

Mě se zdá v těch jeho kauzách a aférách dost ješitnej, sebestřenej. Ale něco dokázal, tak má sebevědomí.

Největší samožer v republice. Jeho ambice udělat si one man tv. Do které pustí jen manželku a Musila tu televizi pohřbí.

Jediný youtuber v ČR s vlastní TV. Každý den Soukup a Musil v několika pořadech. Hmm, jak dlouho jim to může asi vydržet?

*zed*

bb*
hodnocení

Není ale divné, že firmu si založil jako mladík, student práv a hned byl tak úspěšný a zbohatl, nebo snad jeho rodiče byli bohatí sponzoři? ...nebo kde na to vzal kapitál?

lidus*

SouMusilka tak říká soused TV Barandov, když ještě šukal Soukup K. B byla tam denně ona.

nikdo*

louisa: Víte jak dlouho mu to vydrží? Dokud bude jedinej jinej. Dokud se bude odlišovat, dokud ho nezačne někdo kopírovat. Vybočuje z té šedi, na všech ostatních TV.

hodnocení

2x

Ve videu v odkazu dosti zajímavé informace o J. Soukupovi:

*hej*

iz*
hodnocení

1x

Není jedno, jak přišel k majetku, jestli jej vydělal, zdědil, vyhrál, nebo jestli ho sponzorovali rodiče?

bb*
hodnocení

Je mi to jedno i v případě zázraku, jsem přející, chci jen ukojit svou zvědavost :)

dlouhaparcela
hodnocení

0x

Jste to přivolal. domaci.ihned.cz/...

Jinak si myslím, že po tom roce 1989 byl v pravý čas na pravém místě. Hodně udělalo vzdělání, kontakty a mít ty správné informace.

bb*
hodnocení

Tenkrát to byl ještě nedostudovaný mladíček a záhy se stal prosperujícím podnikatelem, to je v tomto věku ojedinělý "český zázrak", který by měl zajímat nejvīc, jenže tohle období je dost zamlžené a mediálně neprošťourané , proč asi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]