Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně do auta

Od: davejenej* odpovědí: 14 změna:

Jakou vůní do auta preferujete? Za mě je top vanilka, bubble gum a nebo kokos.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Na můj vkus jsou všechny "vůně do auta" moc "chemické".

liska5

Ty jsou chemické bez uvozovek! *ee*

lee*
hodnocení

0x
Dlouho jsem mela stejny vyber jako Vy + stromecek melting caramel. Bylo to sladke ale fakt to vonelo po karamelu. Ted uz mam dlouho ambi pur ocean - je citit sladce a pritom sveze. Jinak mi ucarovala plechovka bio organic kava, ale je moc slaba a malo vydrzi

hodnocení

0x
Nejlepší černý stromeček, kořeněná pánská vonavka. Ale nekupuju žádný škoda peněz. V autě mi to nechybí a všechno je to chemie navíc.

jezevec*
hodnocení

0x

Za mě poslední dobou klasickej stromeček Wunderbaum s vůní Melted ice...

davejenej*
hodnocení

Nemyslíš melting karamel?

jezevec*

sorry... myslel jsem BLACK ICE

davejenej*
hodnocení

Black classic, že?

jezevec*

hodnocení

0x

Přirozená vůně nafta nebo benálu při provozu.Proč si ještě víc znepříjemnit cesty nějakými chemickými smrady navíc?

klara701*
hodnocení

0x
Vůně limetky
doplněno 16.12.18 23:06: Krásně voní

hodnocení

0x

Wunderbaum, lesní vůně.

aldi
hodnocení

0x

Nevím, proč by se v autě mělo něco čuchat. Může to působit uspávačně.

hodnocení

0x

Především v autě nekouřit. Pak není vůně potřeba. A když už moc chci, aby mi auto "vonělo", preferuji v rozporu s tím, co jsem právě napsal "antitabac" nebo "mořský vzduch" nebo jak se to správně jmenuje*smich*

Jinak vámi preferované vůně přímo bytostně nesnáším. Ale je to o vkusu, aneb "Každému co jeho jest".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]