Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vy a třináctého?

Od: amper® odpovědí: 3 změna:

Já se nemůžu zbavit toho, že si v tenhle den dávám většího bacha. Ovšem ode dneška asi budu každý měsíc slavit. Odneslo to jen sklo a plechy. 30 cm vedle a mohlo jít do tuhého. Pro neznalé: To je kapotáž CNC frézky po zásahu obrobkem do nejtužšího místa. To okno prasklo jen kvůli průhybu. Zato bylo po zásahu otevřené. A okolo lidi...

Co vy a třináctého?
Co vy a třináctého? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

4x

No jsou takové dny, kdy se člověk naučí i "modlit" anebo "děkovat Bohu" že to dopadlo jak dopadlo a nebylo to horší že se nikomu nic nestalo :) Pro mně spíš pátek třináctého, ale už 14 je pro mně číslo šťastné :)

hodnocení

0x
Urcite nic příjemného. Ani nechtějte vedet co by se stalo kdyby vyletěl obrobek tim oknem ven. To by byl průser i kdyby to nikoho nezasahlo. Bezpecaci by si na Vas smlsli.
.
Me jednou vyletěl na soustruhu kvuli tomu ze se zlomil plátek a na dalsi sponu tam nůž vletěl. No nez si člověk všimne obrobek mi letěl smerem k hlavě. At zije neprůstřelné sklo.

hodnocení

0x
Před mnoha a mnoha lety, když jsem s truhlařinou začínal, tak jeden kolega, tehdy již v důchodu, řezal tyčky na mávátka do prvomájového průvodu. Vybral všechny kouty, nastavil pilu asi na centimetr a řezal. Najednou to jednu lištu koplo, ta jako proletěla dílnou, do okna a až na ulici před dílnu. Sklo nebylo ani prasklý, jen díra jako po průstřelu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]