Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravy inženýrských sítí

Od: slavo* odpovědí: 5 změna:

Proč se rozkope chodník udělá se třeba telekomunikace, dá se to do původního stavu a za cca 14 dnů se znovu na stejném místě rozkope a dělá se třeba plyn. A za měsíc se dělá zase něco jiného.

Proč to nelze udělat vše na jedno rozkopání?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lze. Ale to, že je něco možné, neznamená, že to tak bude. Víc vám k tomu může říct pouze vlastník komunikace (obvykle obec).

hodnocení

0x

Proč? Úplně jednoduše. Protože správci sítí nejsou schopni se domluvit a správce komunikace je k tomu nedokáže přinutit. Inu, všude jsou jen lidé, bohužel někde často s IQ tykve nebo houpacího koně.

berger*
hodnocení

0x

Také jsem se kdysi ptal. Bylo mi řečeno,že pokud sítě nejsou v kolektorech,musí se opravovat zvlášť,s odstupem času. Prý se nesmí najednou udělat tak velký výkop... Co je na tom pravdy,netuším.

Normálně ses nechal ukecat/odbýt*smich*

berger*

Je to možné,nijak jsem to neřešil,neměl jsem na tom žádný zájem. Jen jsem šel kolem...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]