Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v úterý jsem neodolala a vysela jsem ven petrželku kadeřavou a petržel. Píše se, že se můžou vysévat i v únoru za příznivého počasí. Něco se vysévá i na podzim pro jarní pěstování, tak snad to ochlazení teď tolik nevadí. Už mám taky nachystanou mrkev, pastiňák a cibuli (semena). Už jste taky něco vyseli? Ivana
Vysévaš Eucalyptus? já padám na prdel . Já aucalyptus miluji a zatím jsem koupil 3 50cm stromky a všechny zhynuli. To seješ nejspíše ze semínek. Kde se to dá zakoupit? Já myslel, že se to množí "buhvíjak" . Děkuji za radu. P.s. kam to pak bude umístěno? Ven na zahrádku? V bytě, ani na balkoně jsem to neudržel na živu
mě chcípnul asi 30cm, protože nedbale zalévám. než jsem koupil samozavlažovací květináč tak uschnul Jinak semínka jsem koupil na Aukru za 20,- + 30,- poštovné. 20 semínek, vyklíčilo asi 10. Jedna rostlinka je mega vitální - 2cm, ostatní jsou stále asi 3mm.
Budu ho mít v pracovně, pokud přežije. Tuším, že venku vydrží slabé mrazy... ale už nevím přesně
Na záhony ještě ne. Připravují skleník na salátek. A i ten budu sadit, až se ohřeje zemina na 10 °C. Pokud je studená půda stejně nic neroste. V dnešní době topit ve skleníku = jíst pozlacené výpěstky. Začneme salátkem (Král máje, ten je chutný), pak tam dáme rajčatko, nějakou papriku a budeme honit molici a další potvory co to přijdou sežrat. Na záhon až po zmrzlých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.