Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jste něco vyseli na záhony?

Od: fragola* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, v úterý jsem neodolala a vysela jsem ven petrželku kadeřavou a petržel. Píše se, že se můžou vysévat i v únoru za příznivého počasí. Něco se vysévá i na podzim pro jarní pěstování, tak snad to ochlazení teď tolik nevadí. Už mám taky nachystanou mrkev, pastiňák a cibuli (semena). Už jste taky něco vyseli? Ivana

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agi*
hodnocení

0x

ne, je brzo, ještě mrzne

hodnocení

0x

vyséval jsem už před 3 týdny, eucalyptus... ale v květináči za oknem, už má asi 2 cm :-D

fidonet*

Vysévaš Eucalyptus? já padám na prdel *plac*. Já aucalyptus miluji a zatím jsem koupil 3 50cm stromky a všechny zhynuli. To seješ nejspíše ze semínek. Kde se to dá zakoupit? Já myslel, že se to množí "buhvíjak" . Děkuji za radu. P.s. kam to pak bude umístěno? Ven na zahrádku? V bytě, ani na balkoně jsem to neudržel na živu *plac*

mě chcípnul asi 30cm, protože nedbale zalévám. než jsem koupil samozavlažovací květináč tak uschnul :-D Jinak semínka jsem koupil na Aukru za 20,- + 30,- poštovné. 20 semínek, vyklíčilo asi 10. Jedna rostlinka je mega vitální - 2cm, ostatní jsou stále asi 3mm.

Budu ho mít v pracovně, pokud přežije. Tuším, že venku vydrží slabé mrazy... ale už nevím přesně :)

stafan*
hodnocení

0x

Na záhony ještě ne. Připravují skleník na salátek. A i ten budu sadit, až se ohřeje zemina na 10 °C. Pokud je studená půda stejně nic neroste. V dnešní době topit ve skleníku = jíst pozlacené výpěstky. Začneme salátkem (Král máje, ten je chutný), pak tam dáme rajčatko, nějakou papriku a budeme honit molici a další potvory co to přijdou sežrat. Na záhon až po zmrzlých.

fragola*
hodnocení

Pak vám napíšu, zda mi něco vyklíčilo nebo zda jsem musela set znovu *tanec*

hodnocení

0x

U nás se sít ještě nedá, všude haldy sněhu, odtává to pomalu. Jen jsem přenesla fuchsie na okna a začla zalívat, aby obrostly. A řeřichu za oknem, ale tu rychle spotřebujem na jídlo.*slunce*

lidus*
hodnocení

0x

tak na naší zahradě je vše pod sněhem asi ještě dlouho bude.Ale na okně už mám vysetá rajčata a papriky.Manžel se chystá o víkendu stříhat stromky.

honzi*
hodnocení

0x

Nie ešte je skoro, po nociach mrzne. Ale do kvetináčov som vysial semienka paprík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]