Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit bublinu do vodováhy?

Od: standa* odpovědí: 19 změna:

Zdravim, neska mi kamarád řekl, ať jdu koupit bublinu do vodováhy. Teďka bloudím po obchodech a netuším kde ještě zajít jelikož se mi všichni vysmáli, mám zkusit uni hobby nebo něco jinýho? Díky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicky
hodnocení

9x

Pokud jste "nakupoval"u řezníka nebo v cukrárně, tak se posměchu není co divit.

dovavanik.cz/...

Tak to jste mne tedy dostal *smich* celý dlouhý život jsem si myslel, že je to chyták pro učně ve stavebních oborech.

Bravo cicky! *palec2* Také jsem si myslela, že to je dětinský pokus o fórek. Kdepak, člověk se pořád učí...

bublina je to, co je uvnitř libely. Takže opravdu bublina nejde koupit, je to jen žertovné cvičení.

hodnocení

6x
Hele pokud si pamatuji spravne tak bublina do vodovahy se prodava ve stejnem obchode jako mezery do žebříku.

JJ, v regálu je hned vedle semtele.

still10k*

A nemají tak i stěrače na ponorku? Zrovna sháním *frajer*

hodnocení

2x

"křivá bublina" - ona bublina do vodováhy je vlastně v kvádru z nějakého plastu - jenže pokud tento kvádr je vadný - chybně sestaven, pak bublina neukazuje vodorovnost.

Proto zedníci použijí vodováhu vždy dvakrát (pokud si nejsou jistí přesností) - váhu totiž otočí a tím se případná vada bubliny ve váze odhalí. Zprůměrováním dokážete zjistit tu správnou vodorovnost.

Bubliny do vodováhy se prodávají už velmi dlouho. Neznalost člověka, který to chce použít jako vtip, z něj udělá hlupáka.

still10k*
hodnocení

1x

A v Bublinárně jste se ptal? Nemáte u vás pobočku?

hodnocení

0x

už vás poslali koupit dubovou elektrodu?

hoststary*

Nebo relé z bukového dřeva - Buchholz rele - viz nebo viz

karelvarel
hodnocení

0x

Dají se sehnat na Netu, ale prodává se jen balení po 10-ti kusech. Vezmete si kolik potřebujete a zbytek rozprodáte po známých, aspoň se Vám vrátí náklady na poštovné. Dají se koupit i z Číny, ale tam opatrně, bublinka uvnitř může být křivá a vodováha pak ukazuje špatně.

nikdo*
hodnocení

0x

Kdo děláte do zabezpečovačky, tak víte, že tahle bublina je součástí některých venkovních sirén, už asi tak deset let. Je tam proto, aby montér nemusel na žebřík tahat vodováhu, a přesto měl sirénu namontovanou svisle.

Je to jen kvůli vzhledu, abych předešel dotazům. Na funkci(živočicháře) to nemá vliv. :)

Nikdo, máte pravdu, ještě se montuje na rozvaděčových skříních. Jen to není bublina, ale libela, která má uvnitř bublinu, aby bylo vidět, kdy je to rovné. Ale klidne tomu můžeme říkat bublina.

juki
hodnocení

0x

Bublinu mají ještě v akci v Albertu za 99,90 Kč.

still10k*

A není to jen reklamní bublina?

hodnocení

0x

Chytráci do některých vodováh se skutečně bublina v trubiče dá koupit.a v rozbitá ve vodováze vyměnit.

Bravo, Mlho, o tom tady už dobrých pět dní víme. Ale zase - co slovo, to perla *smich*.

Děkuji žes mě upozornil volte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]