Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si dávat před pařbou

Od: michalpalenik odpovědí: 6 změna:

Zdravím, moje chyba vždycky když jdu na party jsem po třech dvanáctkách na káry, a to jsem docela statnej chlap, máte nějaké rady či tipy jak nebýt opilý po pár pivech? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, hlavně se dobře najíst. Pokud snesete tučné jídlo (špek, bůček, slaninu nebo sádlo), tak je ideální - "vymastí" dobře žaludek. A něco občas sníst i při tom popíjení. Zdravím!

hodnocení

1x

Jak píše Ben, případně sýr (radši tučnější).

party
hodnocení

0x

Když 3 piva je moc, tak si dejte 2.

liska5
hodnocení

0x

Každý má jinou toleranci alkoholu. Záleží na těles. hmotnosti, na játrech, na připíjení čisté vody, věku a na najezení. Chlapi by měli snést víc, ale nemusí to tak být. Když nesnesete, tak játra netrapte, určitě nepijte tvrdý alkohol, a ty dvě piva pijte pomalu. Ušetříte tělo i peníze!

arfm
hodnocení

0x
Gulášovku v kotlíku. Před - během i po-. Polévka je grunt. recepty.blesk.cz/... Nejzdravější. Tuk rozkládá alkohol, ale jinak není zdravý.*mnam*

hodnocení

0x

Uplně nejlepší než všechny tyto rady je čokoláda, kdo nevyzkoušel neuvěří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]