Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo používal moji identitu

Od: sisi® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, omlouvám se, že zase otravuji, ale před časem jsem sem psala, že kvůli slabému zabezpečení někdo používal můj nick. Na vaše dobré rady jsem to spravila, no a teď koukám, že když někam píši a najednu na sisi, tak stejně tam mám pořád obrázek té lišky nebo čivavy nebo co a datum posledního přihlášení 27.11., i když samozřejmě jsem zde od té doby byla. Jak to mám změnit? Děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den,
problém je u Vás. Smažte si cache prohlížeče (vyprázdnit historii procházení) a nebo zkuste 2x zmáčknou chvilku po sobě klávesu F5 a mělo by dojít k aktualizaci. Dal by se taky použít prográmek ccleaner

hodnocení

Díky moc, funguje to, budu se muset ještě hodně učit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]