Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou knihu koupit

Od: ariel odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni,

Moje kamarádka se velice zajímá o energii, čakry a celkově duchovno. Chtěla bych ji koupit nějakou dobrou knížku. Mám ráda spisovatelku Doreen Virtue a koukala jsem na knížku Léčení čaker, ale nečetla jsem ji. Budu moc ráda a vdečná za vaše rady, děkujiii :)!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

0x

Velice oblíbená je teď knížka Čtyři dohody.
Ovšem je lepší zjistit, jestli ji kamarádka už nemá, protože tato knížka teď dost frčí mezi těmi, co se o tématiku čaker zajímají.

ariel
hodnocení

Tak tu kamarádka nemá. Už jsem si o ní něco scháněla a vypadá dobře. Moc děkuju :)

hodnocení

0x

V tomto je velmi těžká rada, když jdu do speciálního knihkupectví (zaměřeného na duchovno), je tam tolik knih, že mám sama problém si vybrat.

K vánocům jsem dostala od kamarádky knížku Tajemství (Secret) od Rhondy Byrne, opravdu výborná, byla i zfilmovaná (dokument), ke stažení na Ulož to.

ariel
hodnocení

No právě, a proto se ptám :). Bohužel, tohle kamarádka má už všechno prozkoumaný, alě i tak díky :)

lidus*
hodnocení

0x

Jediné knihy které s touto tématikou mám jsou od Besserové Aby nám bylo fajn a Krohne- Čakry a meridiany a vámi zmíněnou od Dorn Virtue Léčení čaker. Všechny jsem dostala jako dárek od švagrové a nečetla ani jednu. Zeptala jsem se tedy švagrové a ta preferuje tu od Doren...

ariel
hodnocení

Moc děkuju, hned lepší výběr. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]