Nejste přihlášen/a.
Nevím ,čím to je ,ale nejsem si jistá zda jsem hodná holka nebo zlá ,protože mi přijde ,že když jsem hodná ,tak mně však všichni využívaj a když se snažim dělat všechny věci správně ,ale nakonec si uvědomim ,že ty věci mě nebaví a je mi fuk ,co s nima je a taky jim nechci ukázat tuhle stránku protože chci bejt hodná na lidi ,co mam ráda ,ale pak si uvědomim ,že ve skutečnosti taková nejsem ,mam chuť bejt zlý hovado a víc bláznivá a flegmatická a cholerická být víc v pozornosti,ale bojim se ,když bych jim ukázala tuhle stránku,tak by nejspis byli odtaziti ,takže pomoc
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]