Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo dělá nátěry termoizalační barvou?

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Nemáte někdo kontakt na firmu,která se zabývá toutorací? Nanáší barvu na dům místo polystyrenu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemám kontakt, jen vím, že není pravda vše, co se píše. Pokud by to bylo alespoň trochu srovnatelné, tak je to na všech barákách. To samé, jako geniální topidlo do zásuvky...

jabraka*

Fyzikální zákony platí,ale v reklamě se to neprojeví.Pokud máš zbytečné peníze,vyzkoušej to!-

JABRAKA

hodnocení

0x
To se jako natře barák jakousi barvou a je to stejný jako polystyren na fasádě?
Zázrak Kelišová, zázrak.

liska5
hodnocení

0x

Viděla jsem v televizi, ale takové nátěry vnitřní. Možná to dát na "Domácnost a bydlení" , tam chodí víc kutilů i stavařů.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,já to viděl také v televizi.

hodnocení

0x

Pro informaci maxitherm.cz/...

Další si hledejte sám.

berger*
hodnocení

0x

Kdo chce kam... Asi před rokem mi tento vynález nabízeli ve stavebninách Stami Přerov. Když si je najdete na netu,je tam tel. číslo. Je možné,že tam kontakt na tu firmu ještě mají. Ta firma byla z Ostravy.

Mmchdm,co si od toho slibujete? Levné to není a o efektivitě by se dalo diskutovat,tedy spíše nedalo...

rv*
hodnocení

0x

Raději si zaizolujte barák normálně a nespoléhejte na zázračná řešení.

hodnocení

0x

Utratíte spoustu peněz za ten nátěr a příští rok budete zateplovat polystyrenem. Souhlas s Milanem, něco jako topítko do zásuvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]