Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je babajaga

Od: nov odpovědí: 6 změna:

Kampak zmizela poradkyně Babajaga? Docela postrádám její příspěvky. Víte někdo, co s ní je? Děkuji a přeji hezký večer

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x

Dobrý den, Nov, dobrý den všichni přátelé z Poradny. Našla jsem tuto otázku čirou náhodou. Přítelkyně mi poslala v meilu odkaz na jiné téma a až dole, na konci se krčila nesměle tato otázka.

Tedy věřte, že dosud jsem. Jenom jsem si dala pauzu a ta trvá už nějak dlouho. Není čas a mnohdy ani chuť. Zvláště teď před Vánoci má každá ženská práce dost. A když ji nemá, určitě si ji najde. Tak se nezlobte, dám si novoroční předsevzetí, že v roce 2019 občas nakouknu či napíšu.

Dalo by se říct, že mi práce ubyla, naše "zlobivá" babička loni v září zesnula. Mám ale starosti s druhou, mou matkou, 87 let, 1,5 roku leží na zádech jako prkno, nesedne si, ani na bok se neotočí. Nemám ji na starosti, stará se sestra, kterou měla matka radši, ale i tak občas navařím, napeču, ovoce nakoupím a jedu za ní. Je to smutné. Navíc i proto, že matka má velice panovačnou a hádavou náladu. Ale když celé dny leží, není se jí co divit. Ovšem, taková bývala i dřív.

Ještě se musím trochu pochlubit - letos v říjnu jsem (opět) testovala umělé koleno. Autem do Pece, pěšky přes Růžohorky na Sněžku. Sama. Dolů zase pěšky Obřím dolem. Nebylo to mnoho, 14,5 km, ale to stoupání a vlastně i klesání, to byl nápor na končetiny. Koleno v pohodě, ale stehenní svaly bolely. Ale za pár dní, když to polevilo, rozhodla jsem se, že polezu zase. Příští rok.

Tak se, všichni milí rádci, mějte moc hezky, přeji všem pěkné, klidné a pohodové prožití Vánoc a pak už jen hodně, hodně zdraví. Zamlada bylo pro nás to zdraví tak nějak samozřejmostí, ale jak roky přibývají, vidím, že je velice potřebné a že mnohdy chybí. Tak ať ho všichni máme dost. *zdravi* Zdraví Jaga.

nov
hodnocení

Zdravím Vás Jaguško, jsem ráda, že jste se tu znovu objevila. Je mi líto, že máte starosti nyní se svojí mámou. Vy z toho prostě nevyjdete a pořád jen pečujete... Blahopřeji ke sportovnímu výkonu v Krkonoších a přeji ať Vám umělé kolínko (samozřejmě i to druhé) slouží i nadále. Hodně zdraví po celý nadcházející rok a krásné prožití vánočních svátků. :)

jentak*

K tomu vánočnímu uklízení. Ježíšek se narodil ve chlévě, tak to s tím uklízením nepřehánějte. Ať se cítí jako doma.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, přihlášena byla naposledy 4. prosince 2018, tak zřejmě jen nemá důvod něco napsat. Zdravím!

jachym*
hodnocení

1x

"babajaga" se objevila a to je moc dobře.

Ale mezi pravidelné a nábožensky neoblomné diskutéry patřila paní "pt" a ta se tu už hodně dlouho neobjevila.

Nevíte co se stalo s "pt"?

iz*

@Jachym > paní Pt je možná (?) zaneprázdněna studiem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]