Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, co si o tom myslíte. Již delší dobu sem přispívám, dobře si zde i počtu a najednou jsem zjistila, že někdo používá můj nick, protože jsem zvolila slabé zabezpečení. Upozornila jsem na to, prý kdo se zaregistruje první, toho to je. Ale já teď, když otevřu svůj profil, tak vidím obrázek lišky nebo čeho a mám takový divný pocit, prostě jakoby vám někdo vlezl do bytu. Nemělo by to být nějak smazáno, když jsem upozornila, že to nejsem já, navíc, já ani neumím vkládat fotky. Co si o tom myslíte?
@Sisi,
měla byste si zvolit silnější heslo (i mně se podařilo přihlásit k Vašemu účtu). Heslo můžete změnit po přihlášení ve svém profilu.
Do prvního okénka zadejte stávající heslo a do dalšího nové heslo a do třetího znovu nové heslo.
Co si o tom myslím? Někdo to asi považuje za dobrý vtip. Já to považuji za Vaši chybu. Máte-li někde nastaveno heslo stejně snadné jako zde, měla byste je změnit i tam.
Hlavně pozor na email!
Sisi,
v obrázcích je návod, jak se po přihlášení dostanete do svého profilu, jak/kde můžete změnit heslo, jak/kde můžete změnit zasílání na e-mail, a jak/kde můžete smazat nebo změnit profilový obrázek.
Protože nejčastější útoky na internetové účty, e-maily apod. bývají z nejbližšího okolí, radím zvolit si takové heslo, které nemůže nikdo z Vašeho okolí snadno uhodnout. Jestli máte např. psa, nepoužívejte jeho jméno jako heslo, protože takové heslo by snadno uhodl každý, kdo Vás zná.
Myslím si o tom asi toto - z útoku na Váš účet bych mepodezíral žádné profi hackery, na ten se totiž dokáže navezt i totální PC lama. Takže vřele doporučuji změnit zabezpečení - a to fakt co nejdřív
To o tom změně hesla nade mnou napsala ta druhá osoba, takže díky za rady, změním všechno, jen by ně nenapadlo, že je někdo tak drzý a klidně to používá.
Proč lidé dělají to, co dělají? Věnuje se tomu celá věda, říká se jí psychologie.
Změnu hesla proveďte okamžitě, před minutou bylo pozdě (také se mi povedlo přihlásit na váš účet na první pokus).
Po přihlášení v horní oranžové liště stránky zvolte: Moje Poradte.cz -> nastavení uživatele -> a v dolní části stránky jsou kolonky pro změnu registrace (hesla). A heslo si zvolte trochu lepší než teď
Takže ještě jednou díky za odpovědi, heslo jsem si změnila, no prostě blbec, to heslo bylo sisi a nenapadlo mě něco vymýšlet, vždyť tu o nic nejde. No a teď už vím, že to byla chyba.
Sisi,
ten, kdo se do Vašeho účtu dostal zde a nahrál Vám tam fotku, se mohl zkoušet dostat i do jiných vašich účtů, do e-mailu apod. Pro jistotu si projděte své přihlašovací údaje a všude, kde máte jednoduché heslo, radši heslo změňte.
Hlavně pozor na e-mail, s kterým jste zaregistrována zde. Podle mne by bylo bezpečnější zde změnit i ten a u toho emailu, který jste tu měla původně, radši změňte heslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.