Nejste přihlášen/a.
Včera běžela celé odpoledne na Barrandově upoutávka na vážné oznámení prezidenta k bezpečnostní situaci, nmohla jsem se dívat, coříkal tak zajímavého? Díky.
Tady si přečtěte ajo pěkné vysvětlení, co-kdo je to čučkař. A zároveň to nejdůležitější, proč tento příměr pan prezident použil. irozhlas.cz/...
Myslím, že to sedne jak hrnec na prde..
Vím, že pan prezident není u některých lidí oblíben, a ani to nelze, to nikdo nemůže být na 100 %, ale to co řekne, má svůj důvod a význam.
Přesně tak, většina jeho kritiků nic nedokázala a nesahají mu ani ke kotníkům. Pouze papouškují bludy z médií, místo použití vlastní hlavy. Jednodušší je nadávat, než přemýšlet.
Také mi připadá, že si trochu nevidí do pusy, ale co řekne v globále hlavu i patu má. Zajímavý prezident. Pamatuji Husáka - i fešáka Novotného. Zlaté bonmoty, dřív jich bylo víc, zdá se mi. To jak vzbuzují plošně pozornost mluví za mnohé.
Já nechápu, kde furt berete, že je chytrý. Jako že ví co je anglicky pussy? Nikdy jsem ho neslyšel říct nic, co by mě přesvědčilo, že je to inteligentní člověk. Jen uráží, je sprostý, zákeřný a mocichtivý.
Chytrý prezident? Normoš. Ale chytřejší než Drahoš. Pan prezident má VŠE a pracoval ve výzkumu. Co také řekl je třeba tady: citaty.net/... Umí mluvit velmi spisovně, jenomže většina rozumí spíš jadrnější mluvě, že?Tak si asi zvykl.
Už jsme si zvykli na slova, která krásně znějí, ale chvíli nám trvá, než nám dojde smysl. Mám pocit, že to začalo sdělením, že SSSR zastavil letadlo v letu. Pak se začalo říkat přesměroval, vytuneloval atd atd. Když konečně někdo použije slovo, které má jednoznačný smysl, nastane velký poprask.
mikuhans, souhlasím naprosto a bez výhrad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.