Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Týden s prezidentem

Od: aja1946® odpovědí: 19 změna:

Včera běžela celé odpoledne na Barrandově upoutávka na vážné oznámení prezidenta k bezpečnostní situaci, nmohla jsem se dívat, coříkal tak zajímavého? Díky.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iii
hodnocení

5x

v Praze se odjakživa moc kecá a hraje divadlo ,často křivé.Tam se nikdy moc poctivě nemakalo.Proto tam taky jedině tam vítězí křivá ODS

hodnocení

4x

nic, nemáte zač.

doplněno 07.12.18 09:32:

pan prezident přece již dávno vše podstatné řekl :)

hodnocení

3x

Jsou to čučkaři, řekl Zeman o BIS

novinky.cz/...

cocka
hodnocení

3x

Tady si přečtěte ajo pěkné vysvětlení, co-kdo je to čučkař. A zároveň to nejdůležitější, proč tento příměr pan prezident použil. irozhlas.cz/...

Myslím, že to sedne jak hrnec na prde..

Vím, že pan prezident není u některých lidí oblíben, a ani to nelze, to nikdo nemůže být na 100 %, ale to co řekne, má svůj důvod a význam.

Přesně tak, většina jeho kritiků nic nedokázala a nesahají mu ani ke kotníkům. Pouze papouškují bludy z médií, místo použití vlastní hlavy. Jednodušší je nadávat, než přemýšlet.

afmr

Také mi připadá, že si trochu nevidí do pusy, ale co řekne v globále hlavu i patu má. Zajímavý prezident. Pamatuji Husáka - i fešáka Novotného. Zlaté bonmoty, dřív jich bylo víc, zdá se mi. To jak vzbuzují plošně pozornost mluví za mnohé.

Já nechápu, kde furt berete, že je chytrý. Jako že ví co je anglicky pussy? Nikdy jsem ho neslyšel říct nic, co by mě přesvědčilo, že je to inteligentní člověk. Jen uráží, je sprostý, zákeřný a mocichtivý.

@afmr - To jak vzbuzují plošně pozornost mluví za mnohé.
A furt mu na to skáčou *smich*

amfr

Chytrý prezident? Normoš. Ale chytřejší než Drahoš. Pan prezident má VŠE a pracoval ve výzkumu. Co také řekl je třeba tady: citaty.net/... Umí mluvit velmi spisovně, jenomže většina rozumí spíš jadrnější mluvě, že?*alene*Tak si asi zvykl.:)

kavarnik
hodnocení

0x

A od ceho mate internet? Tady si plky tech dvou komediantu muzete zpetne poustet treba do aleluja.

barrandov.tv/...

kavarnik

cap
hodnocení

0x

Možná se inspiroval tady na poradně, nebo je tady dokonce reg.jako jedubabička :) -totiž potvrdil její názor na spiknutí aktérů Slonková-Kubík placených Babišem, protože jejich "chytrá" šťourací novinářská taktika mu plánovaně zvyšuje preference *smich*

07.12.18 11:04
cap

Jedubabičko, bacha na ovčáčkoviny *ua* Zdraví Čáp.

hoststary*
hodnocení

0x

Podívejte se sama na záznam

hodnocení

0x

Už jsme si zvykli na slova, která krásně znějí, ale chvíli nám trvá, než nám dojde smysl. Mám pocit, že to začalo sdělením, že SSSR zastavil letadlo v letu. Pak se začalo říkat přesměroval, vytuneloval atd atd. Když konečně někdo použije slovo, které má jednoznačný smysl, nastane velký poprask.

doplněno 08.12.18 10:19:

mikuhans, souhlasím naprosto a bez výhrad.

Nemám nic proti holé pravdě, ale co mi hodně vadí je lež a vydávání neověřených domněnek za pravdu. Což Zeman dělá dost často. Spolu s šíření nenávisti.
sebod*

miki. Naprostý souhlas.

Čím a jak šíří Zeman nenávist a proti čemu / komu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]