Nejste přihlášen/a.
Oznamuji všem, že je to jak před rokem, Vánoce jsou za rohem.
Zbývá jenom malý krok
a už je tu Nový rok !
Roky mi utíkají čím dál rychleji a nyní je to rychlost přímo závratná, máte to také tak?
Kamarád mi to kdysi vysvětloval. Když je ti dvacet, tak rok je jedna dvacetina Tvého života (navíc tu je ten faktor, že si první roky svého života nepamatujeme). Takže z velkého dortu si bereme jednu dvacetinu. Kdežto když nám je šedesát, bereme si už jen jednu šedesátinu dortu a ta ja o hodně menší, jak ta dvacetina...
ivzez, i to horké léto mi létí, sotva ráno vlezu do bazénu, než se otočím, musím vylézat a chystat večeři.
Utekl až moc rychle. Nedávno jsem vyvazovala přebujelá rajčata a teď se vztekám, jak se snadno trhá ten vánoční balicí papír.
Jedna návštěva k nám chodí pouze 1 x do roka a to mezi svátky. Připadá mi, že tu byli minulý týden.
Mona, ráda bych znala váš návod, jak se to dělá, aby by člověk o jeden měsíc pozadu. Zrovna ted před sváty by se mi to hodilo.
Čím jsem starší, tím rychleji to utíká. Zrovna včera mi 4letá vnučka říkala: " babi, to tak strašně všechno trvá, já bych chtěla aby mi už bylo jak dědovi 61, vlasy už mám dlouhé ale teprve mi bude 5."
Lidus, když jsme malí, čas se nám vleče, chápu vaši vnučku. Dokonce se mi jednou vlekl kus letních prázdnim, když zrovna všechny sousedovic děti někam odjely. Ale v současném věku mi rok připadá jak měsíc a tak přemýšlím, kdy se mi naposledy vlekl čas. Asi když jsem venku čekala na kamarádku a byla mi zima, minuty se vlekly.
Maky,vzpomínám si, jak jsem říkala už aby mi bylo 15, pak 18...a strašně se čas vlekl. Dnes už si říkám, zas rok pryč, zase jsem o rok starší, kolik času mi ještě zbývá a tak strašně rychle to utíká.
Lidus, přesně tohle jsem si řekla nedavno, když jsem byla čtyři dny v nemocnici a vše dobře dopadlo, ale...kolik ještě času. Nikdy jsem si to nepřipouštěla. Máme to vyměřeno, takže co s tím? Čas nezastavíme, takže prostě žijme, jak to nejlépe jde, že jo?
Arne, tak to vám gratuluji, první rok si člověk opravdu užívá, jsem již doma cca deset roků a pozor, stále se to zrychluje !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.