Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za co byste šli na maškarní?

Od: nikc® odpovědí: 20 změna:
Napadla mě ta otázka, když jsem vyjížděla po schodech z metra. Naproti mně dolů jela obarvená lesba, pak jeptiška a nakonec ježibaba*smich*. Tak jsem přemýšlela, za co bych šla, kdybych šla. Praha je všehochuť lidí.
doplněno 07.12.18 18:13:

Ta poslední stará paní, co jela dolů po schodech měla obrovský předkus a byla strašně ošklivá... Za tu bych chtěla jít na Haloweena. Tolik ošklivých lidí, co jsem dneska viděla v Praze jsem dlouho neviděla. Těch pohledných je bohužel menšina.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Na maškarní ples bych nešla, ale lákal by mne Maškarní ples ... Jak jste poznala obarvenou lesbu?

hodnocení

Měla obarvenýho kohouta na modro a měla jsem pocit, že je to lesbička. Oblečení měla pánské. Kousek za ní stála bledá jeptiška a nakonec "přehlídky" ta paní. Kam jinam jsem měla koukat, když jsem jela nahoru a oni dolů? A po té paní s velkým předkusem jsem se ještě otáčela a říkala si, že jsem si, že ošklivější už být asi nemůže. Naštěstí jsem doma a koukám na hezké lidi na internetu. Nějak si to musím vykompenzovat.

hodnocení

3x

Nick, já bych šla za Babiše. *smich* To je dneska takový strašák, že bych určitě měla úspěch.

hodnocení

3x

Ja bych sel za Nikc. Treba by si o mne mysleli, ze sem lesbicka jezibaba.

hodnocení

Fakt vtipný.
hodnocení

Nejsem ani jedno.
hodnocení

Děkuji za pochopení. Jste milý a hodný.

janm*
hodnocení

2x

Šel bych za žebravého mnicha, kdybych byl žena šel bych za čarodějnici,takovou co pod zdánlivou "ošklivostí" poplete mužům hlavy. *smich*

hodnocení

2x

Já bych šel s manželkou za nákladní vlak. Já bych kouřil a ona vykládala.

hodnocení

To jsem moc nepochopila. Co by vykládala? Co jít třeba za banán?

Nick, asi to "adetouk" myslel tak, že ona by "vykládala", neboli rozmlouvala s lidmi. ;) On by byl ten nákladní vlak, který by měl ty "rozumy" naložené, aby měla co vykládat. :-D Jemu by pak stačilo jenom kouřit...

hodnocení

Aha. Tak to děkuju za vysvětlení.
liska5

To se dřív chodilo na nádraží brigádně vykládat vagony. Často lopatou. Teď tohle dělá komplet technika, nebo takové komodity vozí náklaďáky nebo kamiony.

danys*
hodnocení

2x
Nesmíte se moc dívat do zrcadla a tolik ošklivých lidí nepotkáte! :-D
hodnocení

To mluvíte o sobě, že? :-D
hodnocení

Vlastně máte pravdu.

hodnocení

Danys, včera jsem si dala medovinu, tak jsem měla i takovou slabou chvilku.

hodnocení

1x

Za housle,párkrát bych si vrzla a šla domů...*hi*

jezevec*
hodnocení

0x
Už jsem to jednou psal, šel bych za menstruaci. Nepřišel bych a všechny ženy by se posraly strachy...

hodnocení

0x

Běžte za suchý chleba a tam se namažte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]