Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návštěva občana Ruska v ČR

Od: kailas* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,rád bych se zeptal, jak zařídit rychle a levně cca měsíční návštěvu občana Ruska v ČR,kolem vánoc přílet. Bydlí u Chelyabinsku,lze po internetu? Umí rusky, anglicky, česky trochu. Přes nějakou ruskou cestovku, nebo jinou, nebo na vlastní pěst vše? Přílet jen do ČR nebo Vídeň, Bratislava, apod? Kde koupit případně levné letenky? Budu mít zvací dokument připraven od cizinecké policie, bydlení u mě. Děkuji moc předem za rady, tipy, zkušenosti.
Milan D.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud vím, tak to vůbec není jednoduché a levné. Podívej se na stránky cizinecké policie, kde nějaké informace jsou.

policie.cz/...

Jednou jsem se po tom trochu díval a připadalo mi to dražší a komplikovanější než opačný směr.

Po letenkách se dívej například přes KIWI.com, nízkonákladové lety asi neseženeš. U států, kde je zapotřebí složitě vyřizované a drahé vízum není takové množství cestujících aby se to nízkonákladovkám vyplatilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]