Nejste přihlášen/a.
dobrý den, jmenuji se Veronika a je mi skoro 11 let,chtěla bych být spěvačkou hudba mně baví a naplnuje,uz jsem byla i v pár soutěžích a až na jednu soutěž byla jsem vždycky první a chtěla bych se posunout někam dál kde to budou lidi víc vnímat, nemáto pro mně prosímm něakou radu?děkuji předem za odpověd.
to je jednoduché jak už psali výše, u pořadatelů soutěží budou kontakty, taky můžeš kontaktovat stávající některé umělce, myslím, že třeba takový Michal Horáček by nemusel být špatný patron ,určitě rozpoznají talent. Navíc se můžeš prezentovat přes ty soutěže a i ty soutěže si můžeš používat třeba v CV (životopis). Hlavně to chce cvicit a nejlépe tu školu, můžeš zkusit i nějaký sbor. Můžeš zkusit oslovit nějaké producenty, nahrávací studia, můžeš si zkusit založit kapelu a začít se přezentovat napřed na místní - obecní úrovní a postupně své cíle zvyšovat až třeba do rádia. Navíc dneska v době YT bych určitě měl nějaký reprezent tam. Si vem třeba Ewu Farnou. No a když může existovat taková Luštěla cs.wikipedia.org/... (už jen ten název) a slyšet je to je mazec. Tak to může zkusit každý.
Najdi si nejbližší dětský sbor, nejspíš v té ZUŠce. Máš asi dobrý hlas, tak ho pilně trénuj. Školený hlas můžeš předvést na AMU a vystudovat zpěv. kuhnata.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.