Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informační zdroje

Od: qwert odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat jaké používáte informační zdroje?
Chtěl bych se víc zajímat o dění kolem sebe tzn. jaké byste mi doporučili internetové stránky týkající se domácí politiky, ekonomiky, financí, kultury, ale i zahraniční politiky(idnes, lidovky, ČT24 či něco jiného?)
Zároveň mohli byste mi doporučit i nějaké portály v angličtině kde jsou díky vyšším možnostem více rozvinutá témata ohledně celosvětové politiky?
Případně ještě nějaké stránky, kde bych se dozvěděl něco nového o vědě o nějakých novinkách, vynálezech či používáte ještě nějaké jiné zajímavé stránky pro vzdělávací účely?
Ptám se především co se vám osvědčilo z hlediska přehlednosti, vyváženosti, kvalitě zpracovaných článku atp.
Děkuji a těším se na odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V poslední době jsem objevil kouzlo twitter.com Ale záleží na tom, koho a co sleduješ :)

nh
hodnocení

2x

co se týče vědeckých objevů, můžete zkusit www.osel.cz.

liska5
hodnocení

0x

Časopis Téma.

liska5

A kolikrát na ČT2 /např.Historie/ nebo na Prima ZOOM. Teď tam zrovna běží Rusko za Romanovců / BBC/. Zajímavě udělané, dobře se to sleduje. Jo, a taky Oxfordský atlas novodobých dějin.

rv*
hodnocení

0x

Nesmíte zapomenout na evropskehodnoty.cz/... a taky http://blisty.cz/, protože se jedná o zdroje, které by si zasloužily jedničku z Bruselu. A na druhé straně třeba cz.sputniknews.com/... s jiným pohledem na svět a jiným výběrem informací, než je obvyklé.

tomm*
01.12.18 13:20
hodnocení

0x
Blesk.cz
jentak*

Máte pravdu. V poslední době, se v blesku začaly objevovat nikoliv bulvár, ale často, velmi vážně míněné komentáře, nezvyklé postoje, většinou odlišné od mainstreamu.

dlouhaparcela
hodnocení

0x

www.pravednes.cz Zde máte desítky adres pohromadě.

www.aljazeera.com

doplněno 01.12.18 14:45:

Ohledně politiky www.stredoevropan.cz , www.freeglobe.cz.cz , www.czechfreepres/... www.novarepublika.cz www.bezpolitickek/...

Mnohdy je potřeba články třídit, utvářet si svůj názor, často se napíše něco, kdy se ještě nic konkrétně neví, hlavně, aby byl titulek na první stránce tisku a byla velká čtenost.

Ale jak se říká - poznej svého nepřítele, tak je potřeba čísti i ty Fejk ňůs a porovnávat.

dlouhaparcela

Ohledně financí: www.mesec.cz , www.moneymag.cz , www.penize.cz , www.finance.cz , www.slunecnice.cz www.lupa.cz /v liště nahoře i více adres jako slunečnice, businesscenter, podnikatel ... .../

dlouhaparcela

Dnes již opravdu naposled: rt.com/...

Záběry z Francie. To bude pěkně drahé to dát znovu do pořádku. ac24.cz/...

Načítá se mi to ale hodně moc pomalu, mám již starý prohlížeč.

Původně jsem myslela, že demonstrují obyčejní, bílí Francouzi, staří, maminky, pracující, ti nepřevrací automobily Ale vidím tam hodně ,,mladíků,, tak kde je jaká pravda, čí to je nespokojenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]