Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policejní databáze

Od: milan59 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Dodíval jsem seriáll na ČT Případy první oddělnení. Na seriálu mě zaujalo to, že když si zadali jméno podezřelého tak jim v datábázy vypadlo o něm všechno Věk, adresu, práce minulá, současná, doba na pracovním úřadě, vzdělání, předchozí tresy, přestupky atd...

Zajímalo by mě co policejní datábáze obsahuji o každém občanovy (fyzické osobě) a jaké informace uveřejnují?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, skutečně to existuje, před několika lety jsem byla pozvaná na MO ke svědectví, vzali si OP, zadal jméno do pc a na obrazovce se o mně objevilo kdeco. Ale mně osobně je to fuk, mám čisté svědomí.

milan59
hodnocení

To mě celkem taky:)

Jen by mě zajímalo co všechno tam vykoukne*frajer*

milan59
hodnocení

zkoušel jsem hledat na internetu ale nic moc jsem nenašel

nikdo*
hodnocení

0x

Můžou do toho jen policajti a celní stráž. A každý přístup je logovaný, a dotyčný policajt musí konkrétní požadavek na data zdůvodnit.

mraf
hodnocení

0x

Dyť to je velmi závažná pomůcka policie, uložení zloduši se snáze dohledají. Funguje to v každé detektivce, nečtete? Možná jsou tam i záznamy z pouličních kamer. *hledam* A nejlepší jsou Američani a registrace DNA - aniž by ji vědomě poskytli: zpravy.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]