Dobry den. Chci se zeptat, zda je mozne ze kdyz si zakourim konopi moJe srdce ma tak 3x rychlejsi tep. V nekterych pripadech se bojim, aby to srdce vubec vydrzelo. Drive jsem uzival obden. Ted uz jen někdy. Ale pokazdy srdce byje jak o zivot.. byl jsem na Ekg. A rekli mi ze je v poradku... jenze si to vubec nemyslim. Kazdy den navic citim mirny tlak na hrudi. Cet jsem si ruzne stranky o srdci a pod. Ale nic me moc neporadilo. Ma nekdo zkusenosti? Děkuji za odpověď.
No ono ani vselijake jine zavislosti a zlozvyky zdravi moc neprospivaji. A pri mnohych zdravotnich problemech se doctete doporuceni: nekurte, omezte konzumaci alkoholu, zacnete se pravidelne hybat a vyvazene stravovat. Pokud budete svemu telu naslouchat a podle toho se k nemu chovat, tak vam to jen prospeje. Mozna stacilo napsat pouze, no tak nehulte. Co telo sneslo drive ted uz nemusi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.