Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v Německu bez němčiny

Od: emil1 odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko, je tu někdo, kdo pracuje v Německu bez toho, aníž by uměl německy? Jedná se o ty nejjednodušší práce, jako uklízení někde v hotelu, práce ve fabrice a další, kde není potřeba komunikovat. Pokud ano, tak jak to zvládáte? Jaký druh práce vykonáváte a jak dobře jste placeni?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Milý pane,
všude je třeba komunikovat.Alespoň tak, že porozumite,co na tom hotelu vlastně máte uklízet a co v té fabrice máte vyrobit či co kam odvézt a uložit.
Zkuste si tady najít diskusi,kdy lidé sháněli práci v Žitavě, bez znalosti jazyka.Ale jestli byli úspěšní, to nevím.

mraf
hodnocení

2x

Klidně. Vezměte případně do kapsy slovníček, za chvíli se rozmluvíte. Pár pojmů k práci se učí samo. Kamarád kamioňák uměl možná dobrý den a poděkovat a pak nějaké pojmy z dodáku - a spokojenost. Žádný slovník, gramatika. S kolegy se domluvil rukama a úsměvy. Horší je, když tam budete bydlet. Sehnat podnájem a tak... lingea.cz/...

robokazik
hodnocení

2x

Kamrád tam odjel před dvema lety, nemluvil vůbec, tak možná podle Alles Gute. A je tam stále a vydělává.Tak to asi jde. Je montážní dělník.

jezevec*
hodnocení

0x

Dělat budeš takové práce zřejmě za minimální mzdu, která je třeba v Bavorsku aktuálně 8,84 EUR/hod.
Ale bez němčiny to bude sakra těžký i když se tam chystáš zametat. Protože když zlomíš koště, nebudeš si umět ani říct o nový...

jano1*
hodnocení

0x

Pracoval jsem v kavárne v Rakousku a do teď neumím plynnule mluvit. Byl jsem tam půl roku a velice mi stačilo pracovat v Rakousku. Prostě samé sedláci všude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma práce v žitavě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]