Je to krásně bohatě rozkvetlá květina, asi tulipán.
72mona3*
Ano! Konečně ještě někdo Tulipány...
Ono si stačí zadat do vyhledávače květinové vzory ornamenty. A vyběhne spousta obrázků. Pro některé představující cosi od plodnosti, pro jiné to samé, ale rozkvetlé (skvělý kompromis )...a pro další to nebude nic...
Je to přívěsek. Já mám přívěsek pěticípou hvězdu, prostě hvězdu a máma, když to viděla, tak řekla, že mám komunistickou hvězdu. Co to znamená? No prostě hvězdička. Mně připomíná zas mořskou hvězdu. doplněno 27.11.18 15:09: Hvězdici. Záleží na tom, jakou má kdo fantazii.
K téhle úvaze mě vede podobný "květinový" motiv, úvodní obrázek jedné malé knížky (tytul zde nelze uvést, autor nejistý, pravděpobně Vítězslav Nezval). O tom, co představuje tenhle obrázek není pochyb, ostatně je to nad ním jasně napsáno (abych napohoršoval, dovolil jsem si ono slovo lehce znečitelnit). Taky by se ale dalo říct, že je to třeba lilie, nebo tulipán .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.