Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo nějakej dobrej nápad na to,co dát klukovi za darek?=(kdyžtak infooo prosím=)=(
No, podobné dilema jsem řešila onehdy - poradna ví - a nakonec jsem si řekla, že ke kulatinám dostane přítel něco, co by ode mě nečekal - ručně uplácanou dobrotu (naprosto nesnáším vaření a jakýkoliv pobyt v kuchyni), à la variace na čokoládu (tu miluje na všechny způsoby); pokud jste oezená finančně, nemusí to být ani nijak drahé, jde o to, že investujete čas a myšlenky na to, co má rád, a to potěší každého. Jít do obchodu a zaplatit, to zvládne přece každý, ne? Ale z lásky udělaná věc... Nebo zkuste nějaký zážitek, třeba mu udělat hezký den - výstavu na téma, které má rád, výlet někam...atd atp.
Opravdu je dost důležité kolik je vám roků a o jaký vztah jde. K 18narozeninám jsem od přítele dostala zlatý řetízek, k 19 hodinky a¨pak jsme se vzali(manžel kupuje nejraděj zlato a hodinky, max, ještě parfem) vytrvale 30let. On kutil dostává pravidelně nářadí co si sám vybere. k 25narozeninám dostal hodinky/má je dodnes) k promoci zlatou sponu na kravatu a drahou sadu psacích potřeb, k 50ti nám malorážku a hodinky. Z drahym alkoholem si otevřeme magazin jelikož dárky se buď hreomadí(nepijeme) nebo se dávají dalším k narozeninám.Dárky typu oblečení, vysavač a td-to nesnáším. Stačí maličkost od srdce třeba dobrá kniha potěší vždycky. na Vánoce nemáme pytel dárků ale pro každého 1-2 věci, jen když byla dcera malá dostala víc maličkostí.
doplněno 14.04.10 09:16:nevím, ale dobrý dárek je také třeba padákový seskok, ten dostala dcera k 18ti nám a byla nadšená.
http://dejtonej.cz/ TADY JSOU darky pro gurmany , romantiky, adrenalinove magory, relax milovniky atd atd atd. staci si jen vybrat
Kliknete treba na ten ADRENALIN a na vyber budete mit spoustu veci... ale ty darky nesjou za par stovek
Cena za tandemový seskok je cca 5000kč, taky jde let balonem nebo vrtulníkem to je kapku levnější.Prý je to úžasný zážitek říká dcera, tedy mě by ani na jednu věc nedostali,jo a taky prý je super střílet těma barevnyma kuličkama po sobě, půjčí ti gumové oblečení a jde se na to ale zde musí být alespoň 6lidí-3 a 3 proti sobě, nebo máte jet do vesternového městečka a užít si tam den třeba jízdou na koni nebo na provazové stezce.také lázně v Rakousku nebo Maďarsku jsou prý dobrý dárek a ty pořídíš za 1000 i méně.Užíjte si to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.