Ahoj, mam nezvyklý dotaz: Mám k PC aktivní bedýnky, které maj zesilování na zadfní straně-NEŠŤASTNÉ ŘEŠENÍ. Chtěl bych přidělat kabel, který by měl na konci potenciometr(kolecko na zesilovani a zesl.) jako maj PC bedýnky třeba od : www.alza.cz/repro-genius-d69558.htm Nevíte kde bych toto mohl sehnat? nikde jsem nic podobného nenašel.
Předávám sem odpověď jednoho mého kamaráda: Tto udělat nejde, na konci toho kabelu není potenciometr, ale inkrementální čidlo... jeho protějškem musí být elektronika v bedýnce (tedy alespoň u těch slušnějších) Když tam dáš potenciometr a kabel, bude to zbytečně šumět a je to drahé.
heerer
Aha, skara, tak to je na ... Kua Diky za info
plaky*
ked to mas nejake lacne,bude tam urcite obycajny potenciometer...vytiahnut von sa da bez problemov,aj vypinac mozes vytiahnut v pohode von...ked sa aspom troska rozumies elektronike,nebudes mat s tym problem...ale odporucal by som to dat do nejakej krabicky a hlavne vyriesit tienenie(kvalitne)aby ti to pripadne nebrumelo,ked sa toho chytis...nic tazke...aj ked mne by sa osobne pacilo originalne riesenie...hmmm...pripadne by som ti tam odporucil dat len nejake koncovky zo zadu a prepinac viacpolohovy,keby si si to v buducnosti rozmyslel a chcel by si to mat zase tak,ako to bolo origina,len to odpojis(napr.cinch)l...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.