Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak kdo ho tedy volil?

Od: conconi® odpovědí: 19 změna:

Nějak mi to nejde do hlavy... Media do nás buší zleva, zprava, jaký je to ten Babiš padouch, ale vyhrál volby, tak kd*sok*o ho tedy volil, když je podle medií většina proti němu...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

6x

Lidí co jej volili nemají potřebu hádat se v diskuzích,proto o nich není slyšet.Více jde slyšet nespokojená menšina,ale to je přirozené (i když ted už celkem únavné)

Mediální průzkůmy a celkem media bych nebrala vážně,záleží na lokalitě množství a zaměření respondentů.Volby bych brala jako nejlepší průzkum.

P.S.: když si vzpomenu kolik toho vytahovali na Čunka,jak jej dostali pryč z politiky a přitom platí za nejoblíbenějšího politika,díky kterému ná KDU dobrý stálý výsledek...

hodnocení

3x

30% z těch, co přišli k volbám. I když je vyhrál, většina to není.

kilo

V minulosti, v době vlády jedné strany, by bylo 30% málo, ale v demokr.volbách je výsledných 30% je pro jednu stranu úspěch.

mm*
hodnocení

3x

Procenta pruzkumu o duveře jsou jen orientační a nezapomínejte, že ho volili a budou volit i mnozí z těch, kteří mu moc nevěří ohledně čapí kauzy, ale chtějí ho jako premiéra, protože má schopnosti potřebné k ekonomické prosperitě, nebojí se opozice a dokud plní sliby, bude mít dost lidí na své straně.

´"Dokud plní sliby", které se mu hodí do krámu. Ty druhé cudně nezmiňuje.

sliby

Konkrétně - které jsou to cudné sliby?

mm*

Patřím k těm nedůvěřivým a soudím podle sebe, že každý po jeho "necudných snech" ani nepátrá, o to se starají vlezlá média a oponenti. Já mu držím palce ať se mu daří lidem prospět a vyhnout se lynčování *dril*

Namátkou - sociální bydlení, vyšší poplatky za těžbu, do služebního zákona se taky ryje - ale to pro jeho voliče není atraktivní.

jirik50*

přesně tak, sociální bydlení jen pro postižené a nemohoucí, ostatní nic, já se taky musel postarat, poplatky za těžbu? nevím, nechápu, poplatky nikdo nezvyšuje , ale mě už volali, že od nového roku drasticky zdraží uhlí, čili poplatkem to nebude, služební zákon byl nesmysl od začátku

hodnocení

2x

Většina médií je proti němu. A to k tomu bušení úplně stačí ..

mm*

Možná volby zmanipuloval, nikdo sice neví jak, ale s jeho prachama jde ledacos..*co* Ale aby to nebylo moc nápadné, tak musel nějaká procenta nechat opozici, příští volby už vyhraje bez manipulací na celé čáře, protože jak slibuje min.mzda bude kolem 20tis. a min.důchod 15tis., a na to lidi slyší, navíc to není do té doby nereálné *smich*

A není on nakonec ten kapitálista, co ukradl Slunce?

hodnocení

0x

Pokud si přejete znát pár konkrétních lidí, kteří loni v říjnu volili ANO, otevřete si informace o letošních komunálních volbách. Zde si najděte své město a třeba i města sousední. A v kandidátkách čtěte jména kandidátů za ANO. Tak tito lidé a pravděpodobně i jejich rodiny ANO volili .Ze zvědavosti jsem to teď udělala a procházela kandidátky několika měst. Mnoho lidí, i ze sousedních měst, znám. Znám je jako slušné, pracovité i vysokoškolsky vzdělané odborníky.

Osobní poznámka: ANO jsem loni nevolila a letos jsem hodně kroužkovala. Kroužkovala jsem ve více stranách, ale v ANO letos zrovna ne.

jofa*
hodnocení

0x

Jednoduché. Voleb se zůčastnilo cca 61% voličů. Z toho ANO mělo těch cca 30%. z oprávněných voličů. To znamená ze všech voličů, kteří měli hlasovací právo a nezůčastnili se, dostalo ANO cca 17% hlasů. To znamená, že ti kteří dnes v průzkumu nesouhlasí s Babišem se rekrutuje ze zbytku 83% oprávněných voličů kteří ANO nevolili nebo nepřišlo k volbám. 83% oprávněných voličů je docela velká síla.

jofa*

Oprava ANO mělo 30% z těch 61%. Ze všech oprávněných cca17%.

Čili si výrazně polepšil i podle "průzkumu"protibabišovské ČT .. ct24.ceskatelevize.cz/...

007cz

brezina
hodnocení

0x

Babiš dostal ve volbách "pouze" 17%.Za to že spousta voličů nevolila babiš nemůže.

Aspoň za něco nemůže *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]