Nejste přihlášen/a.
Nějak mi to nejde do hlavy... Media do nás buší zleva, zprava, jaký je to ten Babiš padouch, ale vyhrál volby, tak kdo ho tedy volil, když je podle medií většina proti němu...
Lidí co jej volili nemají potřebu hádat se v diskuzích,proto o nich není slyšet.Více jde slyšet nespokojená menšina,ale to je přirozené (i když ted už celkem únavné)
Mediální průzkůmy a celkem media bych nebrala vážně,záleží na lokalitě množství a zaměření respondentů.Volby bych brala jako nejlepší průzkum.
P.S.: když si vzpomenu kolik toho vytahovali na Čunka,jak jej dostali pryč z politiky a přitom platí za nejoblíbenějšího politika,díky kterému ná KDU dobrý stálý výsledek...
Procenta pruzkumu o duveře jsou jen orientační a nezapomínejte, že ho volili a budou volit i mnozí z těch, kteří mu moc nevěří ohledně čapí kauzy, ale chtějí ho jako premiéra, protože má schopnosti potřebné k ekonomické prosperitě, nebojí se opozice a dokud plní sliby, bude mít dost lidí na své straně.
Patřím k těm nedůvěřivým a soudím podle sebe, že každý po jeho "necudných snech" ani nepátrá, o to se starají vlezlá média a oponenti. Já mu držím palce ať se mu daří lidem prospět a vyhnout se lynčování
Namátkou - sociální bydlení, vyšší poplatky za těžbu, do služebního zákona se taky ryje - ale to pro jeho voliče není atraktivní.
Možná volby zmanipuloval, nikdo sice neví jak, ale s jeho prachama jde ledacos.. Ale aby to nebylo moc nápadné, tak musel nějaká procenta nechat opozici, příští volby už vyhraje bez manipulací na celé čáře, protože jak slibuje min.mzda bude kolem 20tis. a min.důchod 15tis., a na to lidi slyší, navíc to není do té doby nereálné
Pokud si přejete znát pár konkrétních lidí, kteří loni v říjnu volili ANO, otevřete si informace o letošních komunálních volbách. Zde si najděte své město a třeba i města sousední. A v kandidátkách čtěte jména kandidátů za ANO. Tak tito lidé a pravděpodobně i jejich rodiny ANO volili .Ze zvědavosti jsem to teď udělala a procházela kandidátky několika měst. Mnoho lidí, i ze sousedních měst, znám. Znám je jako slušné, pracovité i vysokoškolsky vzdělané odborníky.
Osobní poznámka: ANO jsem loni nevolila a letos jsem hodně kroužkovala. Kroužkovala jsem ve více stranách, ale v ANO letos zrovna ne.
Jednoduché. Voleb se zůčastnilo cca 61% voličů. Z toho ANO mělo těch cca 30%. z oprávněných voličů. To znamená ze všech voličů, kteří měli hlasovací právo a nezůčastnili se, dostalo ANO cca 17% hlasů. To znamená, že ti kteří dnes v průzkumu nesouhlasí s Babišem se rekrutuje ze zbytku 83% oprávněných voličů kteří ANO nevolili nebo nepřišlo k volbám. 83% oprávněných voličů je docela velká síla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.